Na Žižkov míří remízový král s čerstvým čtyřicátníkem Podrazem na lavičce

23. 8. 2024 | Wear, foto : FCSBV

Vlašim se až do neděle pyšnila nálepkou doposud neporaženého týmu (1-4-0), ale poslední dva zápasy přidělaly na čele kouče Majera a asistenta Podrazkého drobné vrásky. Nejprve přišla první mistrovská prohra a ve středu pak nečekané klopýtnutí v MOL Cupu.

Zatímco domácí porážka v šestém kole s favorizovaným exligovým Zlínem (1:3) není žádná tragédie, nad pohárovým vypadnutím s divizním Milínem pod Blaníkem určitě radostí neskáčou. O nečekanou stopku pro druholigistu se v dresu Ligmetu Milín postaral i Václav Kadlec a dlouholetý žižkovský kapitán a současný vlašimský asistent, Miroslav Podrazký, by si určitě dokázal představit hezčí dárek ke svým právě dovršeným čtyřicátinám.

Zápas se Zlínem odehrál náš nedělní soupeř v této sestavě :

Spilka - Kareem, Breda, Kulhánek, Soukeník - Musil (81. Franěk) - Záviška (61. Rosa), Onije (87. Holoubek), Šubert (87. A. Pudil) - Hodek, Lehký (61. Biegon)

Známou tvář najdou žižkovští fanoušci nejen na lavičce, ale i v kádru Vlašimi. Do všech podzimních zápasů naskočil brazilský středopolař Bernardo Rosa, který ještě na jaře pomáhal Viktorce se záchranou.

Svěřenci trenéra Marka Nikla zvládli o předchozím víkendu vítězně bitvu s Táborskem (3:1) a v týdnu si, bez větších komplikací, zajistili postup do druhého kola MOL Cupu v Dobrovici (5:1).

V předchozí sezóně se ve vzájemných zápasech ukázaly oba týmy jako ohleduplní hostitelé, Vlašim uspěla na podzim na Seifertce (0:1) a Viktorka jí pak oplatila stejnou mincí na jaře, kdy důležitou výhru na cestě za záchranou trefil Sodoma (1:0).

Duel 7. kola Chance Národní Ligy proti FC Sellier&Bellot Vlašim má na stadionu na Seifertově ulici výkop v neděli, 25. srpna, v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Zaoral s asistenty Mojžíšem a Lakomým.

Vstupenky můžete nakupovat i v předprodeji, pořídíte je ZDE.

I tentokrát pro vás máme připravenu naší skládačku (na plakátu Václav Prošek), o poločase si dáme soutěž v přesnosti střelby a během zápasu vás budou na tribunách zásobovat pivkem naši nosiči, abyste si mohli v klidu užít zápas.

Přijďte fandit Viktorce, těšíme se na vás!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!





logo logo
přát., Příprava, út 3. 9. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Bohemians Praha 1905 "B"

6:0
logo logo
10. kolo, ChNL, ne 22. 9. 2024

SK Slavia Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:15
30. 8. 2024

Viktorku srazily v Jihlavě vlastní chyby i neuznaný gól

30. 8. 2024

Viktorka zalovila v kádru účastníka Konferenční ligy, z Boleslavi přichází záložník Vaníček

29. 8. 2024

Před repre pauzou čeká Jihlava, Vysočina přivítá Viktorku již bez trenéra Oulehly

25. 8. 2024

Necid se prostřílel do čela tabulky kanonýrů a Viktorka bere s Vlašimí bod