Na pozici sportovního managera přichází Pavel Hoftych

1. 1. 2024 | Wear

Před startem zimní přípravy převezme opratě sportovního úseku Viktorky zkušený Pavel Hoftych (56). Bývalý ligový obránce vedl v nejvyšší soutěži Zlín, Bohemians, Liberec, Mladou Boleslav, nebo slovenskou Trnavu. Jako hlavní kouč působil u reprezentačních výběrů kategorií U18, U19 a U20. V roli sportovního managera slavil ve Spartaku Trnava titul a na stejném postu působil na podzim v Mladé Boleslavi.

Jaké úkoly čekají Pavla Hoftycha v prvních dnech a týdnech je nasnadě - finalizace příchodu nového trenéra a práce na posílení kádru. Nový sportovní manager přichází na Žižkov s jasnou vizí : "Viktorka je tradiční klub s dlouhou historií. Pokud mi to čas dovolil a nekolidovaly mi zápasy, nechyběl jsem na Seifertce v hledišti. S Milanem Richterem mě pojí přátelství, takže když přišla nabídka, příliš jsem neváhal. A po schůzce s dalším členem vedení už nebylo co řešit. Jsme naladěni stejně, budu se snažit maximálně využít své zkušenosti a věřím, že společně posuneme manšaft co nejdříve do vyšších pater."

Nabízí se otázka, zda by si Pavel Hoftych nestoupl raději přímo na lavičku : "Trenérský post v Česku nebyl ve hře. Rýsují se nějaké možnosti v zahraničí, i proto by nebylo správné rozjíždět někde trenéřinu. Teď je však prioritou Viktorka, přivést správného kouče a poskládat pro jaro tým, který se s tím úspěšně popasuje. Pokud by následně zahraniční nabídka vykrystalizovala tak, že by stála za zvážení, máme s vedením dohodu, že mi vyjdou vstříc."

Vítáme "Hofťu" na Žižkově a věříme, že bude tím správným hnacím motorem pro cestu týmu do klidných vod tabulky!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!




logo logo
1. kolo, ChNL, ne 21. 7. 2024

FK Varnsdorf

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1:1
logo logo
2. kolo, ChNL, ne 28. 7. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Líšeň 2019

10:15
13. 7. 2024

Generálka dopadla lépe pro ligové Slovácko, za týden už směr Varnsdorf

13. 7. 2024

Viktorka zakončí moravské soustředění generálkou se Slováckem

10. 7. 2024

Drtiči z hor Viktorku nerozdrtili, ze zápasu hraného v tropických teplotách bereme zaslouženou výhru

10. 7. 2024

Na klubovém webu byl zahájen prodej permanentek na sezónu 2024/25