Domácí podzim uzavře na Seifertce duel s Jihlavou, snídat se budou jitrnice a jelita

3. 11. 2023 | Wear, Foto : FC Vysočina Jihlava

Podzimní část F:NL utekla jako voda a v neděli čeká Viktorku poslední domácí utkání s Vysočinou Jihlava. Definitivní tečku za podzimem pak udělá páteční předehrávka u Litavky. Žižkov půjde do nedělního zápasu s odhodláním napravit klopýtnutí z minulého týdne a k dosavadním patnácti přidat ještě další body. Klub chystá na stáncích s občerstvením zabíjačkové zpestření, stadionem budou vonět jitrnice, jelítka a tlačenky. Fanoušci budou mít také možnost proměnit vstupenky z poháru za pivko či limonádu zdarma.

Kouč David Oulehla přiveze sedmou Jihlavu do dobře známého prostředí, na Žižkově působil v nedávné době dvě trenérská období a na Seifertce zná každý drn. Vysočina má na svém kontě o šest bodů více, ale aktuální výsledky připomínají, stejně jako u Viktorky, horskou dráhu. V posledních pěti zápasech si žlutomodří připsali dvě výhry, dvě prohry a jednu remízu. Jihlavě se daří hlavně v domácím prostředí, kde získala 16 bodů, ze hřišť soupeřů jich přivezla pět. Před duelem na Žižkově se naladila výhrou nad Příbramí, která do té doby táhla šňůru pěti výher v řadě.

Ve vítězném utkání (2:1) se představila sestava :

Mastný – Svoboda, Vedral, Piško, Farka – Tureček, Shudeiwa (74. Vítek) – Křehlík (86. Peřina), Lacko, Fila (89. Chytrý) – Křivánek (46. Ogiomade)

O branky se proti Příbrami postarali Křehlík a Fila, který je se sedmi trefami zároveň nejlepším střelcem týmu.

V domácím prostředí jsme se s Vysočinou utkali zatím desetkrát a bilance je vzácně vyrovnaná (3-3-4). Poslední vzájemné mistrovské duely jsou ze sestupové sezóny, kdy jsme na podzim hráli s Jihlavou doma bez branek a v jarní přestřelce jsme na Vysočině podlehli 3:4.

Jednou z hlavních postav kádru Davida Oulehly je exžižkovský gólman Pavel Soukup, který z podzimních čtrnácti kol odchytal plných deset.

Letošní derniéra má na stadionu na Seifertově ulici výkop tradičně v neděli v 10:15 a jako hlavní ji bude řídit sudí Stanislav Volek.

Nabídka občerstvení bude na stáncích rozšířena o zabijačkové pochoutky, fanoušci se mohou těšit na jitrnice, jelítka a tlačenku. Platit bude i akce ohlášená původně na derby a každý fanoušek, který se u stánku prokáže vstupenkou z MOL Cupu proti Olomouci, bude mít nárok na jedno pivo, nebo limonádu zdarma (pokud jste na utkání byli a vstupenku jste již zahodili, ale akci chcete nárokovat, obraťte se, prosíme, do sobotní půlnoci na klub na email werner@fkvz.cz). I v posledním utkání letošního roku jsme pro vás připravili poločasovou losovačku o zajímavé ceny. Do osudí se dostane každý, kdo v našem fanshopu nakoupí zboží v hodnotě min. 200,- Kč.

Přijďte se rozloučit s fotbalovým podzimem a povzbudit Viktorku!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek