Prvním dubnovým soupeřem bude Chlumec s exviktoriány Sazimou a Zemanem

31. 3. 2023 | Wear

Miloš Sazima přijede se svými svěřenci na Žižkov coby kouč sedmého týmu tabulky. Chlumci se na jaře bodově nedaří, k remíze z Mostu přidal už jen dvě prohry a ze třetí podzimní příčky se postupně propadá tabulkou.


V posledním loňském kole porazili bílomodří favorizovaný Kolín a usadili se spokojeně na bronzovém stupínku. Solidně vyšla i zimní příprava (6-1-2), ovšem vstup do jara si Východočeši představovali určitě jinak. Pouze bod ze zápasu se sestupem ohroženým Mostem (1:1), pak prohry s Velvary (1:2) a Mladou Boleslaví (2:3). K tomu nutno připočíst odložený duel s Brozany a plánovaná obhajoba medailových příček se povážlivě vzdaluje.

V posledním utkání odevzdal Chlumec v domácím prostředí všechny body mladíkům Mladé Boleslavi (2:3). Do zápasu nastoupili Východočeši v sestavě :

Lichtenberg – Ruml, Krčál, Zukal, Zeman – Finěk, Frizoni, Čáp (81. Vaníček), Doležal, Kneifel (69. Labík) – Bastin

Stabilní místo v sestavě trenéra Sazimy má Tadeáš Zeman. Na Žižkově patřilo k jeho úkolům střílení branek a boření soupeřovy obrany, v Chlumci má defenzivnější úkoly a svůj post našel na kraji obranné čtveřice.

Podzimní vzájemný souboj skončil těsným vítězstvím Viktorky, které trefil tři body svým prvním gólem v bíločerveném Václav Kadlec. Ten se, spolu se svými spoluhráči, musel v posledním týdnu obejít bez služeb kouče Horňáka, který si plnil reprezentační povinnosti s českou U21, ale zbytek realizačního týmu, v čele s Václavem Kotalem, je zárukou, že tréninkový proces na kvalitě neztratil. Důkazem je i zvládnuté těžké utkání na hřišti rezervy Teplic, která Viktorce čelila posílena o několik hráčů áčka (3:2).

Utkání s Chlumcem má v neděli na Seifertce výkop v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Melničuk.

Stejně, jako při předchozích domácích zápasech se mohou fanoušci těšit na poločasovou soutěž, ve které budeme losovat historický zápasový dres a vouchery na služby našich partnerů, restaurace Na Staré kovárně v žižkovské Akrolopoli a Barberu Godfather. Stačí nakoupit v klubovém fanshopu za dvě stovky a jste automaticky v losování.

Přijďte fandit, těšíme se na vás!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!