Smlouva o dlouhodobém pronájmu stadionu slavnostně podepsána, Viktorka má svůj domov

1. 2. 2022 | Autor : Wear, Foto : Anežka Hesová

Symbolicky přímo na ploše stadionu dnes zástupci Městské části Prahy 3 a vedení klubu FK VIKTORIA ŽIŽKOV podepsali smlouvu o jeho pronájmu. Ta byla uzavřena na dobu třiceti let za jednu korunu ročně. Vlastník stadionu investuje 25 milionů do rekonstrukce a nutných úprav, Viktorka se bude o stadion starat a zajišťovat jeho chod a údržbu.

Jsem velice rád, že se po mnoha měsících vyjednávání podařilo dospět ke konečnému znění nájemní smlouvy na stadion pro Viktorku, díky které má v tuto chvíli klub svou sportovní budoucnost plně ve svých rukou,“ říká radní pro majetek a investice Prahy 3, Jan Materna. „Podmínky, které se podařilo v rámci jednání o nové nájemní smlouvě dohodnout, jsou podle mého názoru výhodné jak pro městskou část, která se nebude muset do budoucna o stadion starat, tak pro klub, který má jistotu zázemí pro své působení.“

Pro Viktorku jde o historický okamžik a to bez přehánění. Doposud jsme žili z roku na rok. Nová dlouhodobná nájemní smlouva dává klubu jistotu a jejím podpisem jsme získali skutečný domov. Naše heslo je Jedna čtvrť, jeden klub, jedno srdce a já jsem moc rád, že dnes došlo k jeho naplnění", dodává spolumajitel klubu, Milan Richter.

Děti moje, hrr na ně!




logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!

17. 4. 2024

Z jižních Čech bez bodů, Táborsko vrátilo Viktorce vysokou prohru z podzimu