Viktorka vstupuje do nového ročníku v Líšni. Bez zkušených borců, ale s odhodláním uspět

23. 7. 2021 | Wear

Pudil, Diviš, Zoubele, Pázler, Opluštil, Hrubeš, Tusjak, Mashike, Auer, Ahamada, Hušek, Prebsl. Seznam škrtů v kádru trenéra Oulehly je pořádně dlouhý. Vzniklé mezery se pokusí zacelit Březina (návrat z hostování), Zeman (návrat z hostování), Štěpánek (přesun z béčka), Fawzy, Mido, Biso (všichni přestup z Al Ahly). Zrcadlo nové Viktorce nastaví v prvním kole nového ročníku F:NL druhý tým loňského ročníku, SK Líšeň.

Cíle obou týmů jsou před startem soutěže shodné - vyhnout se starostem se záchranou a pohybovat se v klidném středu tabulky. U domácích to, obzvlášť po vynikající nedávno dohrané sezoně, možná překvapuje. Ale předseda klubu, Karel Hladiš, je věcný : „Loňské druhé místo bylo něco nepředstavitelného, což jsme si ani ve snu nepředstavovali. Vzhledem ke kvalitě soutěže bude stříbrnou příčku těžké obhájit. Chceme se pohybovat v klidném středu tabulky a stabilizovat se ve druhé lize.“ Většina týmu trenéra Valachoviče zůstala pohromadě. Odešla jen trojice Zikl, Szotkowski, Šteigl a na hostování do Blanska se přesunuli Fall, Minařík a Reteno Elekana. V přípravných zápasech zaznamenala Líšeň tři výhry o jeden gól (Senica, Lanžhot, Baník "B") a třikrát se před soupeřem musela sklonit (Skalica, Sparta, Baník "A"). Vzájemná bilance vyznívá jednoznačně pro Viktorku, ke dvěma brněnským remízám (3:3, 1:1) přidala dvě domácí výhry (2:1, 3:1) a v sobotu se bude snažit tuto úspěšnou šňůru prodloužit.

Zápas má výkop v 17:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Petr Hocek s asistenty Stanislavem Pochylým a Michalem Pfeiferem. Delegáty utkání jsou Karel Vidlák a Václav Andrejs.


logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!