Zdeněk Hašek novým trenérem Viktorky

6. 5. 2019 | LK

Viktorka má nového trenéra, kterým je staronová tvář Zdeněk Hašek. Vedení klubu se po páteční porážce s FC Vysočina Jihlava dohodlo s trenérem Milošem Sazimou na ukončení spolupráce.

Padesátiletý trenér Zdeněk Hašek, který přichází z třetiligového FK Litoměřicko, se do našeho klubu vrací po třech letech. 

Trenérskou kariéru začal u žáků Sparty Kladno, kde vytvořil velmi silný, takřka neporazitelný, tým. To mu vyneslo angažmá v SK Kladno, kde nejprve vedl žáky a následně dorostence, se kterými dosáhl jednoho ze svých největších úspěchů - postupu do dorostenecké ligy. 

Na Kladně zažil i další úspěchy. Stal se asistentem trenéra Miroslava Koubka v Gambrinus lize a jako hlavní trenér vedl divizní B tým. Velkým úspěchem byl postup v sezoně 2015/2016 s naším týmem z ČFL do 2. ligy. Minulou sezonu opět atakoval se svým jiným týmem čelo soutěže. Se Sokolem Hostouň málem postoupil z divize. V loňské půlsezoně dovedl už tento tým na samou špičku divize. To neuniklo vedení FK Litoměřicko, které mu nabídlo v zimní přestávce nové angažmá.

Ve svém prvním působení ve Viktorce měl úspěšnou bilanci. Doposud vedl 42 soutěžních utkání z nichž 26 vyhrál, 8 remizoval a jen 8 prohrál s celkovým skóre 99:41.

Asistentem trenéra bude Daniel Sochor, který hrál jako mládežnický hráč za FSC Libuš, pod vedením bývalého trenéra Žižkova Davida Vavrušky. Trenérskou činnost začal u dorostu FC Zličín a ligové žáky TJ Kunice, kde se i seznámil s trenérem Haškem. Tím začala jejich úspěšná spolupráce. Jejich prvním společným působištěm byl dorost Motorletu, odkud si je vedení Viktorie vyhlédlo.

Další změnou u A týmu je odvolání dosavadního asistenta trenéra Zdeňka Šenkeříka, se kterým se vede jednaní o setrvání v klubu v jiné funkci. Zbytek realizačního týmu zůstává beze změn. 

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže

4. 10. 2024

Ve 3. kole MOL Cupu si zopakujeme loňský souboj s Olomoucí