U-9 se zúčasnila prestižního turnaje v Okříškách u Třebíče

24. 5. 2018 | Redakce

V první květnový víkend čekal kategorii U9 – ročník 2009 prestižní turnaj v Okříškách u Třebíče. Na tomto turnaji porovnali síly se špičkou týmů z celé ČR.

Turnaj byl rozdělen do dvou skupin po osmi týmech. Na kluky čekala tedy slušná porce v podobě devíti zápasů, z toho sedm ve skupině a dvě utkání o konečné umístění. Turnaj měl velmi pestrý program, proběhla zde autogramiáda Pavla Kuky a Václava Kolouška. Kluci také měli soutěž o nejtvrdší střelu na turnaji a tu vyhrál právě malý Viktorián Matěj Fojtek. Tahákem programu v pauzách mezi zápasy byla, ale show ME ve Freestyle fotbale Petra Karáska. Kluci mohli vidět, co vše se dá s míčem dělat. Kluci měli podpisy snad všude na výstroji i na těle 😊

Komentář trenéra:

"S předvedenou hrou jsme byli velmi spokojený. Herně nás přehrál pouze vítěz turnaje Baník Ostrava. V zápasech se Slavií a Ml. Boleslaví jsme měli smůlu, rozhodně jsme nebyli horším týmem. Nejlepší zápas jsme sehráli s děvčaty Sparty, kde se kluci vyhecovali k neskutečnému výkonu. Děvčata byla až o dva roky starší a do našeho vzájemného zápasu doslova válcovala každého. Bohužel dvě smolné prohry nás odsoudili až na páté místo ve skupině. Jinak jsme mohli být klidně druzí a zahrát si o medaile. O konečném umístění ve skupině od 9.-12. místo se započítával zápas ze skupiny s týmem Slovácka, kde jsme pálili slepými a vyhráli jen gól. Pak jsme jednoznačně zvítězili nad Jihlavou a v poslední zápas turnaje nám bohužel nevyšel a trochu jsme si tím zkalili dojem z celého turnaje. Celkové 10. místo v takovém obsazení bereme a jsme spokojeni. Nicméně nás to trochu mrzí, zahrát si o medaile nebylo daleko."

logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně