Poslední trénink roku 2015 zpestřilo hokejové utkání

17. 12. 2015 | Redakce

Přípravný blok tréninků zaměřený většinou na ostatní druhy sportů mimo fotbal zakončil tým hodinou hokejového klání na stadionu ve Velkých Popovicích a také společným obědem.

Mezi nejodvážnější na ledové ploše patřil určitě trenér Zdeněk Hašek, který si na brusle stoupl vůbec poprvé v životě: „Nechal jsem se hecnout a chtěl jsem klukům ukázat, že se ničeho nebojím. Na bruslích jsem opravdu nikdy nestál. Ještě že mi půjčili kompletní výstroj, protože jinak bych to asi nepřežil ve zdraví. Jsem rád, že to mám za sebou a mohu zodpovědně říci, že jsem byl určitě tím nejhorším hráčem na ledě,“ smál se při obědě trenér mužstva. 

S hokejovým uměním se pochlubili i trenéři mládeže jako například Radek Bejbl, které vedení klubu k rozloučení před dovolenou pozvalo také. „Chtěli jsme, aby se do toho s námi zapojili. Záměrem je stmelit blíže partu lidí kolem Viktorky a také propojit dospělý úsek s mládeží,“ přiblížil Michal Dyml, který také hráčům poděkoval za odvedenou práci během podzimu: „Jsou věci, které se nám povedly a jiné zase ne. Závěr podzimní části soutěže byl dobrý, ale já osobně jsem měl představu o více bodech. Hráči co zde jsou, mají charakter a společně se na jaře popereme o přední příčky tabulky.“

V podobném duchu potom hovořil i trenér Hašek: „Cíl pro jaro pro Viktorku je boj o postup. Věřím, že se to dá zvládnout s hráči, kteří obléknou náš dres a hlavně souhlasí s podmínkami, které zde nyní máme. Všichni dostanete tréninkové plány, abyste přišli do zimní přípravy v dobré kondici. Věřím, že si každý pohybovou aktivitu udržíte. Díky za podzim a užijte si zasloužené volno,“ rozloučil se s týmem kouč.

Nástup do přípravy byl stanoven na 4. ledna a až na malé změny bude vše probíhat v Horních Měcholupech. Pokud jde o hráčský kádr, tak po Pavlatovi se počítá s posilami v počtu čtyř až pěti hráčů. Vše ale s výhledem na herní kvalitu týmu. 

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
11. 10. 2024

V deštivé přípravě těsná prohra s ligovým Jabloncem

8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže