Třetí přípravné utkání: V sobotu na Střížkově s Jihlavou

30. 6. 2017 | fkvz.cz

Viktorii čeká už třetí zápas během sedmi dnů, po Slavii a Jablonci se opět na Střížkově střetne s Jihlavou.

Viktoria v předešlých dvou zápasech s prvoligovými týmy prohrála, se Slavií těsně 1:2 a ve středu s Jabloncem 0:2. „Zápasy proti takto těžkým soupeřům odhalí naše nedostatky, na kterých musíme zapracovat. Proti Slavii jsme obstáli, s Jabloncem jsme působili rozháraně a vázla nám organizace hry. Máme však ještě měsíc na tom zapracovat,“ uvedl trenér David Vavruška.

Ten se se svou družinou nyní střetne potřetí v řadě proti prvoligovému celku – soupeřem tentokrát bude Jihlava. Celek z Vysočiny zahájil letní přípravu podobně jako náš tým 19. června, ale zápas proti Viktorce bude jeho prvním v letní přípravě.

Jihlavský klub před letní přípravou angažoval trenéra Ivana Kopeckého, který společně s Westem dovedl v minulém ročníku FNL k záchraně tým Vítkovic, ačkoliv po polovině sezony to s jejich šancemi na záchranu nevypadalo dobře.

Na hřišti by se mohl objevit stoper Marek Opluštil, který v minulé sezoně právě z Jihlavy hostoval ve Viktorce a na letní přípravu se na Vysočinu vrátil.

Zápas se odehraje v sobotu 1. července od 11:00 hodin na Střížkově. Pokud se na utkání nechystáte osobně, můžete jeho vývoj sledovat na Onlajny.com či na klubovém Twitteru.

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
11. 10. 2024

V deštivé přípravě těsná prohra s ligovým Jabloncem

8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže