Důležité informace k utkání s Baníkem Ostrava

26. 4. 2017 | Klub

Vedení klubu FK VIKTORIA ŽIŽKOV a.s. přináší důležité informace a doporučení před očekávaným sobotním duelem s Baníkem Ostrava.

Vedení klubu prosí fanoušky, aby svůj příchod na utkání s Baníkem Ostrava, které se odehraje v sobotu 29. dubna od 10:15 hodin, neodkládali. Při předchozích domácích zápasech docházelo k situacím, kdy řada fanoušků zůstala v době výkopu utkání za branami stadionu z důvodu dlouhé fronty.

Vzhledem k velkému zájmu o vstupenky se očekává několikanásobně vyšší návštěva než obvykle, navíc budou zvýšená bezpečnostní opatření. I proto klub doporučuje fanouškům, aby přišli včas a vyhnuli se tak nepříjemným situacím, kdy zmeškají úvodní výkop utkání či část zápasu.

Zároveň klub upozorňuje, že na stadion nebudou vpuštěny osoby s vlastním občerstvením, zvířetem, zbraní či dalšími jinými předměty, které by mohly ohrozit bezpečnost ostatních fanoušků. Každý fanoušek se zakoupením vstupenky zavazuje respektovat Návštěvní řád stadionu.

Brány stadionu se otevírají 90 minut před začátkem utkání a vzhledem k velkému zájmu o toto utkání doporučujeme zakoupení vstupenky již během předprodeje. Více informací o předprodeji naleznete zde.

Děkujeme za pochopení.

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
11. 10. 2024

V deštivé přípravě těsná prohra s ligovým Jabloncem

8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže