Střelec vítězného gólu Jelínek je po operaci čelisti

20. 3. 2017 | JF. FKVŽ

Střelec vítězné branky proti Varnsdorfu Jan Jelínek skončil odpoledne po utkání v nemocnici. Důvodem byl střet s jedním z obránců zhruba minutu před vstřelením branky. Ještě během prvního poločasu požádal u střídačky o prášek proti bolesti.

Ve čtvrté minutě vítězného utkání s Varnsdorfem se Jelínek střetl v souboji s Lischkou, po němž zůstal otřesený na zemi a musel být ošetřen. „Nevěděl jsem přesně, co se odehrálo, ale bylo to hodně bolestivé. Dostal jsem loktem nebo ramenem. O přestávce mi to ještě prohlédli v šatně, ale utkání jsem se určitým sebezapřením odehrál skoro až do konce. Možná to bylo i tím zápasovým adrenalinem, který v sobě člověk má,“ popsal situaci střelec vítězné branky.

Pětadvacetiletý rychlý záložník však po zápase pomalu nemohl mluvit a zamířil tak na vyšetření do nemocnice. „Tam se bohužel ukázalo, že spodní čelist je zlomená a hned mi to operovali. Nyní jsem na pozorování v nemocnici a v úterý snad půjdu do domácího léčení. Sešroubované to budu mít asi tři týdny,“ dodal.

Jak vypadal vítězný gól z tvého pohledu?
Dostal jsem míč do volného prostoru a jejich obránce tam asi trochu při naší akci zaspal. Potom už jsem se jen soustředil na to, abych prostřelil vybíhajícího brankáře. To se povedlo a nakonec to byla trefa vítězná. Pro mě však s bolestivým koncem.

Před příchodem do Viktorky jsi odehrál pět sezón v Zápech. Jak velký rozdíl je hrát druhou a třetí ligu?
Konečně je to opravdovější fotbal, než v některých zápasech po vesnicích v ČFL. Je to rychlejší a všechny tři starty v dresu Viktorky mi splnily očekávání. V tuhle chvíli je škoda tohoto zranění, ale držte mi palce, ať jsem co nejdříve zpátky.

logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže