Odměna za koncentraci

19. 3. 2017 | JF. FKVŽ

Výhra nad Varnsdorfem

První jarní vítězství se nerodilo lehce. Varnsdorf je zkušeným mužstvem, které mělo za sebou dva tříbodové zisky, a další pozitivní výsledek chtěl vybojovat na našem stadionu. O výsledku nakonec rozhodla rychlá akce, při níž předložil Krystan míč do volného prostoru Jelínkovi a ten dokázal z pravé strany prostřelit brankáře Samoela. K vítězství však v té době chybělo dlouhých osmdesát pět minut, které si musel náš tým velmi pozorně odpracovat.

Trenér David Vavruška po utkání ocenil výkon soupeře a vážil si herního projevu svého týmu: „Varnsdorf podal velmi dobrý výkon. Potvrdil to, co jsem viděl v jeho posledních vystoupeních. Jejich způsob hry se velmi těžko brání. Z naší strany to dnes bylo o poctivé koncentraci a obětování. Hráči se museli na hru maximálně soustředit, a proto si tří bodů s těžkým soupeřem vážím. Poděkovat musíme i našim divákům, tým si jejich podporu zasloužil.“

Spokojen byl pochopitelně Marek Opluštil, který se do jarních zápasů zapojil až nyní: „Hodně nám pomohl rychlý gól. Varnsdorf byl sebevědomý a rozjetý po posledních výsledcích. Z naší strany bylo klíčové uhlídat odražené míče. Dá se říci, že naše herní činnost fungovala až na začátek druhého poločasu dobře. Toto vítězství je cenné a pomůže nám v dalších zápasech,“ přeje si obránce Viktorky.

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
11. 10. 2024

V deštivé přípravě těsná prohra s ligovým Jabloncem

8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže