Viktoria zahájila zimní přípravu i s několika nováčky

3. 1. 2017 | FB

Viktoria má za sebou první trénink v roce 2017, kterým zahájila zimní přípravu na jarní pokračování Fortuna národní ligy.

Tým se poprvé sešel dopoledne v Horních Měcholupech, kde vyběhl ke svému prvnímu tréninku. Davidu Vavruškovi se hlásilo celkem 25 fotbalistů.

Z podzimního kádru na tréninku chyběl záložník Zdeněk Volek, kterého zanedlouho čeká operace kotníku a následná rekonvalescence. Netrénoval ani navrátilec z hostování Milan Procházka, který je nemocný. Oba hráči by však trenéru Vavruškovi měli být do začátku soutěže k dispozici.

Obránce Tomáš Josl si hledá nové angažmá a útočník Václav Klán se rozhodl ukončit profesionální kariéru. Naopak po hostování v Dobrovici se k týmu Vavrušky připojil Martin Hurka.

Na umělé trávě v Horních Měcholupech se představilo hned několik nováčků, kteří v rámci testování budou bojovat o setrvání v klubu. Jedná se o Jakuba Šindeláře, Vladimíra Kolmistra, Václava Pardubského a Jana Jelínka. Kromě toho se s A-mužstvem připravují i dva hráči z týmu do devatenácti let – Tomáš Vild a Ladislav Pochylý.

Viktorii během zimní přípravy nečeká žádné soustředění, první zápas sehraje v sobotu 7. ledna proti třetiligové Olympii Hradec Králové. Průběžně aktualizovaný rozpis zápasů můžete najít zde.

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
11. 10. 2024

V deštivé přípravě těsná prohra s ligovým Jabloncem

8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže