Asistentem trenéra Vavrušky se stal Michal Nosek

2. 1. 2017 | FB

Realizační tým A-mužstva Viktorie doplnil Michal Nosek, který se stal asistentem trenéra Davida Vavrušky.

Michal Nosek na pozici asistenta trenéra nahradil Daniela Sochora, který se s klubem dohodl na ukončení spolupráce. „Dostal jsem nabídku od Davida Vavrušky, kterého jsem zaskočil, když jsem mu hned do telefonu řekl, že do toho jdu. Můj otec je Žižkovák a jako malý jsem s ním na Viktorku chodil,“ zněla první slova Noska.

Vizitka Michala Noska

Michal Nosek se narodil 11. října 1983 a během své hráčské kariéry působil na úrovni divize. V jednadvaceti letech se dokonce objevil v přípravě na druhou ligu, ale po pěti minutách přišlo zranění křížových vazů a prakticky konec kariéry. „Samozřejmě proběhla operace, ale poté už to nebylo ono. V třiadvaceti letech jsem se vydal na trenérskou dráhu, o které jsem odmalička snil a krátce po zranění i reálně uvažoval,“ upřesnil nový asistent Davida Vavrušky.

Trenéřině se věnuje už deset let, během nich působil u mládežnických mužstev Sparty nebo Bohemians. „Nabídku trénovat na Spartě jsem dostal od bývalého trenéra Žižkova Jindry Trpišovského a rozhodování to bylo jednoduché. Vedli jsme společně ročník 1991, odkud fanoušci Viktorie mohou znát například Zdeňka Folprechta nebo Pavla Kadeřábka.“

„Ve Spartě jsme společně strávili dva roky a po nich jsme odešli do Bohemians, rovněž k ročníku 1991. V Bohemians jsem vlastně prošel od A-dorostu až po D-žáky, kde jsem si vyzkoušel i funkci hlavního trenéra. Musím říct, že to byla velká zkušenost a zodpovědnost, protože do té doby jsem byl vlastně ´bokem´,“ dodal.

Trenérské duo Vavruška – Nosek mužstvo poprvé povede v úterý 3. ledna, kdy zahajuje zimní přípravu na jarní pokračování Fortuna národní ligy.

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
11. 10. 2024

V deštivé přípravě těsná prohra s ligovým Jabloncem

8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže