Viktorka mění v létě šatník, yoursport ji oblékne do Macronu

1. 7. 2024 | Wear

Kvalitní oblečení, vybavení a s tím související servis. To je jeden ze základních stavebních kamenů pro to, abyste byli ve sportu úspěšní. A jelikož ve Viktorce úspěšní chceme být, spojili jsme svou budoucnost s partnerem, který má stejné cíle. Společnost yoursport je špičkou na českém trhu a my věříme, že s oblečením a výrobky její vlajkové lodi, značkou Macron, budou spokojeni jak hráči našeho prvního týmu, tak i naši mládežníci a fanoušci.

Viktorka se tak přidává k týmům Plzně, Teplic, Baníku, nebo kolegům z Chance Národní Ligy z Táborska a Chrudimi. Smlouva se spol. yoursport byla uzavřena na pět sezón.

"Hlavním naším požadavkem byl větší komfort objednávek nejen pro A a B tým, ale hlavně pro mládež a to nám spol. yoursport garantuje. Velkým pomocníkem právě pro naše mládežníky bude již zaběhlý klubový web. Významnou roli hrálo i zapojení do merche do fanshopu. Stáváme se partnerem rozvíjející se značky v ČR a mladé firmy a přikládáme spolupráci velký význam. Proto je smlouva podepsána na 5 let" říká ke spolupráci předseda představenstva Viktorky, Milan Richter.

„Zakládáme si mimo jiné i na personalizaci oblečení pro hráče a hráčky, vybavíme všechny kategorie klubu, vše připravíme podle individuálních požadavků. Abychom mohli takový servis klubům nabídnout, je potřeba vhodný partner. Toho jsme našli právě v Macronu,“ připomíná začátky s Macronem z roku 2021 Pavel Hodek, výkonný ředitel yoursportu.

Fotbalová Itálie se po vypadnutí fotbalistů na Euru zahalila do smutku, ale my věříme, že italské dresy od Macronu budou pro Viktorku vítězné!


logo logo
přát., Příprava, st 3. 7. 2024

FSC Zwickau

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1:4
logo logo
přát., Příprava, st 10. 7. 2024

FC Strání

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

17:30
29. 6. 2024

Gólovou explozi Dynama mírnil v jihočeské výhni Soda

28. 6. 2024

Duel s Budějovicemi s pikantní příchutí, v Lišově se postaví kouči Niklovi jeho syn Matouš

25. 6. 2024

Severní Čechy Viktorce svědčí, z duelu s ligovým Jabloncem veze na Žižkov remízu

25. 6. 2024

Po D8 si zkusíme i D10, k druhému přípravnému zápasu cestuje Viktorka do Jablonce