S nejmladším týmem v soutěži obsadilo béčko v přeboru desátou příčku

18. 6. 2024 | Wear

Osm až devět hráčů ve věku 17-20 let v základu, tak vypadala drtivá většina utkání našeho záložního týmu v sezóně 2023/24 Pražská Teplárenská pražského přeboru. V konečné tabulce patří svěřencům kouče Jiřího Brunclíka desátá příčka. A právě s lodivodem béčka jsme se za právě skončeným ročníkem ohlédli.

"Uplynulá sezona se vyvíjela v duchu plném změn a nastavování do módu, jak si představujeme, aby fungoval juniorský tým. Cesta byla trnitá, ale díky podpoře ze všech stran klubu jsme se dostali o veliký kus kupředu a výrazně vylepšili podmínky pro rozvoj mladých hráčů. Právě tato skupina mladých hráčů tvořila tým, který ve věkovém rozpětí 17 až 20 let obsazoval 8-9 pozic v základní sestavě. Zde musím zmínit první poděkování a to klukům z áčka, kteří výrazně pomohli v podzimní části sezony s aklimatizací mladých nezkušených hráčů v dospělém fotbale.

Jaro jsme už rozjeli bez této pomoci a zpětně to hodnotím jako správné rozhodnutí. I když to kolikrát byl boj, kluci to hlavně herně zvládli. Litovat můžeme bodového zisku, který jsme si představovali o dost větší. Bohužel, v utkáních, která by zkušenější mužstva zvládla, přišel vždy nějaký výpadek a relativně vyhrané zápasy jsme ztráceli nějakou hloupou chybou v defenzívě. Ale i tak po tom všem, čím si kluci prošli, je musíme pochválit za přístup a chuť na sobě pracovat.

Závěrem bych chtěl poděkovat všem klukům z realizáku, všem lidem z vedení klubu a trenérům U19 za super spolupráci."

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!

logo logo
přát., Příprava, út 3. 9. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

Bohemians Praha 1905 "B"

6:0
logo logo
9. kolo, ChNL, ne 15. 9. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Baník Ostrava B

10:15
29. 8. 2024

Před repre pauzou čeká Jihlava, Vysočina přivítá Viktorku již bez trenéra Oulehly

25. 8. 2024

Necid se prostřílel do čela tabulky kanonýrů a Viktorka bere s Vlašimí bod

23. 8. 2024

Na Žižkov míří remízový král s čerstvým čtyřicátníkem Podrazem na lavičce

23. 8. 2024

Dobrá zpráva pro fanoušky, LFA spouští platformu pro přenosy zápasů ChNL