Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

26. 4. 2024 | Wear, foto : Svatopluk Samler

Ve 25. kole F:NL nás čeká poslední derby této sezóny, ve kterém se utkáme na hlavním stadionu na Letné s béčkem Sparty. Pokud se chystáte Viktorku přijít podpořit, najdete v článku, kromě představení našeho soupeře, i veškeré důležité informace.

Jak je letošní druhá liga vyrovnaná potvrzuje pohled na tabulku. Sedmou rezervu Sparty dělí od třinácté Viktorky pouze tři body a i když se již oběma soupeřům dýchá lépe, o jistotě záchrany nemůže být ani řeč. I proto bude pro oba týmy nedělní derby velmi důležité. Svěřenci trenéra Loučky si do klidnějších vod pomohli hlavně v úvodu jara, kdy brali výhru hned ve čtyřech duelech z pěti. Zajímavostí je, že Letenští znají v letošním roce pouze vítězství, nebo porážky, remízou ještě jejich utkání na jaře neskončilo. Z posledního zápasu se vrátili o minulém víkendu z Vysočiny s prázdnou a Luboš Loučka neskrýval v hodnocení pro klubový web zklamání :

Dnes jsem velmi nespokojený. Nejde ani tak o ten výsledek, ale spíš o naší dnešní prezentaci. Horší jsme totiž byli skoro ve všech aspektech hry.

Sparťanská rezerva odehrála utkání s Jihlavou v této sestavě :

Nalezinek – Jedlička, Stárek (60. Piralić), Uhrinčať – Penxa, Jonáš, Lilling (28. Horák), Hodouš (60. Váňa) – Rus (60. Hranoš), Michl, Mokrovics (77. Šilhart)

Říjnové vzájemné měření sil se hrálo v rámci oslav 120 let od založení Viktorky a skončilo smírně 1:1 (Prošek).

Derby s béčkem Sparty (25. kolo F:NL) má výkop v neděli, 28. dubna 2024, v 10:30 a jako hlavní jej bude řídit sudí Petřík s asistenty Šimáčkem a Ježkem. Čtvrtým rozhodčím je Tomáš Ulrich.

Utkání vysílá přímým přenosem ČT Sport. Ceny vstupenek jsou 200,- Kč v online předprodeji a 300,- Kč na místě.

Pro kotelníky Viktorky bude k dispozici sektor F20 přístupný vchodem F. Vstupenky do kotle je možno pořídit v předprodeji ZDE. V sektoru budou mít naši fanoušci k dispozici vlastní stánek s občerstvením.

Předprodej na hlavní tribunu je možný přes web Sparty, ale podléhá registraci (SPARTA iD). Vstupenky do kotle i na tribunu budou v prodeji i na pokladnách stadionu před zápasem.

Přijďte Viktorku povzbudit!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!


logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

3:2
logo logo
27. kolo, F:NL, st 8. 5. 2024

FC Zbrojovka Brno

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

18:00
27. 4. 2024

Na postup do vyřazovací části naší soutěže bylo potřeba 11 bodů

26. 4. 2024

Viktorka se v rámci 25. kola F:NL představí v neděli před televizními kamerami na Letné

24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5