V pátek se představíme na hřišti na jaře neporažené Vlašimi

4. 4. 2024 | Wear

Poslední třetinu tohoto ročníku F:NL začnou Viktoriáni na stadionu čtvrtého týmu tabulky. Trenér Martin Hyský s exžižkovskými asistenty Miroslavem Dodrazkým a Václavem Winterem vstoupili se svými svěřenci do jara velmi dobře a Středočeši zatím nepoznali hořkost porážky.

Po úvodní rozpačité remíze s Varnsdorfem (0:0) následoval zisk bodu na hřišti tehdy vedoucího Vyškova (2:2) a pak už přišly dvě výhry. Po domácím těsném vítězství nad Prostějovem (2:1) uspěla Vlašim i minulý týden u Litavky (1:0). Utkání s Příbramí odehrál náš páteční soupeř v sestavě :

Vágner – Pernica, Breda, Kulhánek, Beran (65. Kneifel) – Kurka, Musil, Nogha, Pikul (90+2. F. Dostál) – Osuagwu (80. Biegon), Vachoušek (65. Šubert).

Vítěznou trefu si připsal v první půli slavistický talent Osuagwu (Nigérie). který je pod Blaníkem na hostování. V podzimním vzájemném měření sil se na Seifertce radovali hosté, výhru 1:0 zařídil Vlašimi další africký mladík Singhateh (Gabon). Na vlašimském trávníku se Viktorce dlouhodobě nedaří, z posledních čtyř výjezdů se vždy vracela s prázdnou při skóre 2:10. Pod umělým osvětlením se tak v pátek večer budou svěřenci kouče Nikla snažit navázat na šest let starou výhru 2:1, kterou zařídil svými góly Petar Musa. Jediným aktivním pamětníkem duelu je ze současného kádru pouze Augusto Batioja. S kapitánskou páskou tehdy vedl Viktoriány na hřiště současný asistent domácích, Miroslav Podrazký.

Utkání 21. kola F:NL má na stadionu na Kollárově ulici výkop v pátek, 5. dubna, v 18:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Černý s asistenty Podaným a Pochylým.

Přijeďte Viktorku povzbudit!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!

logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

2:0
logo logo
26. kolo, F:NL, ne 5. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Vyškov

10:15
24. 4. 2024

V sobotním předkrmu před nedělním derby přivítá béčko na Seifertce Braník

23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit