Na Boží hod Velikonoční přijedou na Žižkov mladíci z Olomouce

27. 3. 2024 | Wear

Prohra na hřišti posledního Prostějova. Výhra nad tehdy prvním Vyškovem. Ne, na Seifertku nedorazí v neděli dva výkonnostně rozdílné týmy, oba výsledky jsou dílem našeho nejbližšího soupeře. Olomoucké béčko si je připsalo ve druhém a třetím jarním kole a trenérskou partu Marka Nikla tak nečeká při rozpitvávání hry Hanáků nic lehkého.

Svěřenci kouče Janotky si v letošních odvetách vedou zatím velmi solidně. Pomineme-li zmiňované klopýtnutí na hřišti Prostějova (0:2), připsali si tři body nejen za výhru nad Vyškovem, ale i za vítěznou bitvu s Jihlavou (3:0). Před reprezentační pauzou se čekalo, jak se mladí hráči vzpamatují z prohry v Holicích, kde nedokázali proti Prostějovu skórovat a navíc dohrávali bez vyloučeného Fabiánka. A k překvapení všech z toho byl skalp lídra soutěže. Ve vyrovnaném utkání Olomouc Vyškov přestřílela a po gólu Šípa si připsala nečekané vítězství. Zápas odehrála sestava :

Digaňa -Křišťál, Dohnálek, Matys, Sláma - Spáčil, Langer (58. Mikulenka) - Hadaš (58. Šíp), Dele, Amasi (71. Muritala) - Fiala

Na podzim uspěla na Andrově stadionu Viktorka a šlo o naše jediné venkovní vítězství v první polovině sezóny. Na výhře 2:0 se gólově podílelo jihoamericko-africké duo Batioja & Muleme a bylo to tehdy vítězství naprosto zasloužené. Do nedělní bitvy jdou domácí z 15. pozice (19 bodů), olomoucké béčko je v tabulce díky 26 bodům o pět příček výše.

Věříme, že krásné velikonoční počasí, a hlavně jarní výkony Viktoriánů, přilákají do hlediště tradičně velké množství fanoušků a společně poženeme hráče za vítězstvím! V parku před stadionem opět připravíme pro naše nejmenší návštěvníky skákací hrad, nafukovací fotbalové hřiště a na každého bude čekat i balónek v barvách Viktorky. Pokud se maminky nechystají s tatínkem přímo do hlediště, mohou si čekání zkrátit např. u kávy v ikonickém doubledeckeru.

Všem fanouškům doporučujeme pořídit vstupenky online v předprodeji, nákup můžete provést ZDE.

Duel 20. kola F:NL má výkop v neděli, 31. března, v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Volek s asistenty Žurovcem a Kotalíkem.

Přijďte odstartovat Boží hod Velikonoční na Viktorku!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!





logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
23. 4. 2024

Vzácná návštěva. Pozvání na Viktorku přijaly děti z žižkovské Mateřské školky Vozová 5

21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině