Prolomíme v netradičním večerním čase bodovou smůlu? Na Žižkov přijede ve středu Líšeň

1. 8. 2023 | Wear, Foto : SK LÍŠEŇ

Dva anglické týdny, ve kterých čeká Viktorku pět soutěžních zápasů, nezačali pro svěřence trenéra Horňáka zrovna ideálně. Po úvodní smolné prohře s Prostějovem bavili diváky v domácí premiéře rychlým kombinačním fotbalem, ovšem špatně utěsněná obranná vrátka a tři góly v síti gólmana Kotka přinesly těsnou prohru i v duelu s Příbramí. Další pokus připsat první body budou mít Viktoriáni již ve středu, kdy na Seifertce vyzvou brněnskou Líšeň.

I Moravané pamatují lepší starty. V prvním kole uhráli bezbrankovou remízu v Chrudimi, ale o víkendu, stejně jako Žižkov, odevzdali v domácím prostředí všechny body soupeři. Proti Jihlavě (opět stejně, jako Viktorka) doma vedli, byli úspěšnější ve všech statistikách, ale soupeř nakonec vývoj zápasu otočil. Utkání s Vysočinou odehrála Líšeň v sestavě :

Vajner – Pašek (78. Tauš), Jeřábek, Otrísal – Čermák, Polášek (66. Aldin) – Sokol (78. Ulbrich), Matocha, Machalík, Lutonský – Vandas (66. Vlasák)

V kádru trenéra Valachoviče najdeme i jednoho nedávného Viktoriána a Pavel Vandas je zároveň zatím jediným úspěšným střelcem našeho středečního soupeře. S Líšní jsme se v rámci F:NL doposud střetli ve třech ročnících (3 výhry, 2 remízy, 1 prohra) a v domácím prostředí jsme zatím stoprocentní (2:1, 3:1, 3:1). Poslední vzájemné utkání bylo hořké pro oba soupeře. Loni v květnu byla výhra 3:1 (Bazal, Voltr, Novák) ve 30. kole naším posledním zápasem ve druhé lize, pak následoval sestup. A Líšeň se touto porážkou připravila o účast v baráži o postup do ligy.

Zápas vloženého třetího kola FORTUNA: NÁRODNÍ LIGA má na stadionu na Seifertově ulici výkop ve středu, 2. srpna, v 18:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Pechanec.

Již tradičně se můžete zúčastnit našeho poločasového losování o ceny. Do osudí se dostanete automaticky, pokud v našem fanshopu nakoupíte alespoň za 200,- Kč. Tentokrát využijeme přítomnosti nedávného Viktoriána a hlavní cenou bude hraný dres Pavla Vandase s jeho vlastnoručním podpisem.

Přijďte Viktorku povzbudit a dohnat kluky k prvním bodům!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!

logo logo
přát., Příprava, pá 11. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FK Jablonec

1:2
logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

10:15
5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže

4. 10. 2024

Ve 3. kole MOL Cupu si zopakujeme loňský souboj s Olomoucí

2. 10. 2024

Viktoriáni marně ostřelovali branku Ostravy a přenechali mladým baníkovcům všechny body