Pokyny pro fanoušky k odvetnému barážovému duelu o postup do F:NL

16. 6. 2023 | Wear

Sobotní zápas s týmem Domažlic bude sledovat nejvyšší návštěva za poslední roky, proto prosíme fanoušky, kteří se chystají na tribuny, aby věnovali pozornost následujícím informacím.


HLAVNÍ KRYTÁ TRIBUNA :

K příchodu na hlavní tribunu bude možno využít dva vstupy - vstup od fanshopu (vhodný pro fanoušky se vstupenkami do sektorů B, C, D) a vstup od benzínky z ul. Siwiecova (vhodný pro fanoušky se vstupenkami do sektorů E, F, G, H). Jelikož je tribuna beznadějně vyprodána, doporučujeme, aby si fanoušci sedali na konkrétní sedadla, která mají zakoupena.

JIŽNÍ TRIBUNA :

Pro naše fanoušky v kotli se nic nemění, přístup do sektoru mají standardně hlavním vchodem od fanshopu.

ZÁPADNÍ TRIBUNA NA STÁNÍ - HOSTÉ :

Vstup do sektoru pro Domažlické fanoušky je z ul. U Rajské zahrady, nad budovou ÚSTRu. V sektoru budou mít naši hosté samostatný stánek s občerstvením i toalety.

ZÁPADNÍ TRIBUNA NA STÁNÍ - DOMÁCÍ :

Vstup do sektoru na stání pro fanoušky Viktorky je z ul. Siwiecova od benzínky. I zde bude k dispozici stánek s občerstvením a mobilní toalety.

POKLADNY :

Před utkáním a v průběhu prvního poločasu budou otevřeny VŠECHNY pokladny. K prodeji zde budou zápasové programy a případné zbylé vstupenky na stání.

OBČERSTVENÍ :

Kapacity občerstvení budou rozšířeny. Pro hlavní tribunu a kotel bude k dispozici standardní stánek pod světelnou tabulí a nově i stánek za brankou v místech, kde stávala montovaná (východní) tribuna. Hosté budou mít vlastní stánek u vstupu do sektoru, stejně tak fanoušci Viktorky v sektoru na stání na Západní tribuně. Tento stánek (u vstupu od benzínky) mohou využívat i fanoušci z hlavní tribuny.

POHÁR :

Po ukončení zápasu předají zástupci FAČRu úspěšnějšímu tymu na hrací ploše pohár pro vítěze letošního ročníku ČFL.

BEZPEČNOSTNÍ OPATŘENÍ, VSTUP NA HRACÍ PLOCHU :

Žádáme hostující i domácí fanoušky, aby po skončení utkání setrvali na tribunách a nevstupovali na hrací plochu. S ohledem na vysokou návštěvnost vás také všechny prosíme, abyste dbali zvýšené opatrnosti při pohybu po stadionu, byli k sobě navzájem ohleduplní a dbali pokynů pořadatelské služby a moderátora.

POLOČASOVÁ SOUTĚŽ

I v posledním utkání sezóny se můžete těšit na poločasové losování o ceny. Za každý nákup v klubovém fanshopu v hodnotě alespoň 200,- Kč budete automaticky zařazeni do losování. To proběhne v úvodu poločasové přestávky a pokud se na vás usměje štěstí a náš host vytáhne z osudí právě vaše číslo, můžete se ihned dostavit mezi střídačky k převzetí ceny. A o co losujeme? Hlavní cenou je loňský hraný zápasový dres se jmenovkou hráče, dalšími cenami pak vouchery na pobyt v zámeckém hotelu, nebo na služby tradičního holičství Godfather na Praze 10 a v osudí jsou též deskové hry o Viktorce.


Děkujeme vám za respektování výše uvedených pokynů a těšíme se, že si spolu s vámi užijeme jedinečné sobotní fotbalové dopoledne!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!





logo logo
přát., Příprava, pá 11. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FK Jablonec

1:2
logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

10:15
5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže

4. 10. 2024

Ve 3. kole MOL Cupu si zopakujeme loňský souboj s Olomoucí

2. 10. 2024

Viktoriáni marně ostřelovali branku Ostravy a přenechali mladým baníkovcům všechny body