Viktorku čeká poslední domácí zápas základní části ČFL, v sobotu přivítá béčko Pardubic

19. 5. 2023 | Wear

Už jen jednou na Seifertce a pak třikrát ven. Hlavně díky prohozenému pořadatelství se Zápy, kde na podzim odplavila vzájemný duel voda a po dohodě klubů se odehrál na Žižkově, čeká již tuto sobotu Viktoriány poslední domácí zápas v základní části letošní sezóny. Všichni však pevně věříme, že se bíločervení před vlastními fanoušky v červnu ještě jednou představí. Sobotní dopolední duel bude součástí fotbalového svátku, po mistrovském utkání je od 14:00 v plánu charitativní utkání, ve kterém se střetnou týmy legend Sheffieldu Wednesday s Realem Top Praha. Zápas bude zároveň rozlučkou s aktivní kariérou pro nedávného Viktoriána Daniela Pudila.

Viktorka má proti Východočechům druhý mečbol k definitivnímu potvrzení konečného prvního místa ve třetiligové skupině B a tím i k účasti v baráži o postup do F:NL. Svěřenci trenéra Němečka se po sérii čtyř proher sesunuli až k samému dnu třetiligové tabulky a nedělní těsné vítězství (1:0) nad záložním týmem Mladé Boleslavi tak bylo pro Východočechy více než důležité. Před zápasem na Žižkově mají Pardubice náskok dvou bodů na předposlední příčku a závěr soutěže budou mít ještě náročný.

Do utkání proti Mladé Boleslavi nastoupil soupeř v této základní sestavě :

Budínský – Vencl, Sedláček, Koukola, Kirchner, Rosa – Novák, Dostál, Štichauer, Miláček – Šimek

Podzimní vzájemný souboj (2:0) rozhodl v Pardubicích dvěma góly kanonýr Voltr. Matematika je v případě Viktoriánů jednoduchá - pro definitivní potvrzení vítězství ve své skupině jim stačí v sobotu připsat bod. Všichni však věříme, že svěřenci Michala Horňáka naváží na kvalitní výkon v posledním domácím duelu s Kolínem (2:0) a poperou se o další vítězství.

Utkání 27. kola ČFL má na Seifertce výkop v sobotu, 20. května, v 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Černý.

Třetiligový duel však nebude jediným fotbalovým představením, na které se diváci mohou v sobotu těšit. Krátce po poledni nastoupí na plac týmy Realu Top Praha a legend Sheffieldu Wednesday, aby vzdaly hold loučícímu se reprezentantovi a Viktoriánovi, Danielu Pudilovi. Zápas má zároveň charitativní status a tak vaší návštěvou a koupí vstupenky přispějete i dobré věci.

Sobotní program přehledně :

10:15 - zápas ČFL FK VIKTORIA ŽIŽKOV vs. FK Pardubice "B"

12:30 - uzavření areálu stadionu, úklid

13:00 - otevření pokladen a vstupů na odpolední zápas

13:10 - autogramiáda hráčů Real Top Praha a Sheffield Wednesday

14:00 - exhibiční utkání Real Top Praha vs. Sheffield Wednesday


Na odpolední utkání je stanoveno jednotné vstupné 100,- Kč, výtěžek půjde na dobročinné účely. Děti do deseti let, v doprovodu dospělého, mají vstup zdarma. Vstupenky pořídíte v den zápasu od 13:00 na pokladnách, nebo již v tuto chvíli v online prodeji ZDE.

Součástí zápasu bude i bohatá tombola.

A na koho se můžete těšit? V dresu Realu Top Praha se představí např. fotbalisté Jan Koller, Tomáš Ujfaluši, Vladimír Šmicer, David Lafata, Marek Matějovský, hokejisté Ondřej Pavelec, Jiří Tlustý, Marek Pinc, nebo herci Vojta Dyk, David (Kužel) Novotný a Jakub Štáfek.


Přijďte si dopoledne zakřičet DĚTI MOJE, HRR NA NĚ a po obědě se pobavit a zatleskat Danovi a jeho gratulantům!

Těšíme se na Vás!





logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně