Klopýtající Viktorka vyzve ve 25. kole klopýtající Kolín

5. 5. 2023 | Wear

Most, Velvary, Mladá Boleslav. Tyto tři týmy zvládly na jaře obrat o body jak Viktorku, tak Kolín. Středočeši k tomu navíc přidali i zaváhání s Brozany a Jabloncem a místo opakování podzimního duelu, kdy proti sobě stály vedoucí dva manšafty tabulky hrající ve výborné formě, se v neděli bude hrát hlavně o to, kdo se se současnou nepříznivou situací vypořádá lépe.


Pokud se ohlédneme o týden zpět, může se zdát, že o něco blíže jsou tomuto cíli hosté, kteří si poradili s rezervou Hradce 2:0 (Sodoma, Hakl). Oba střelce branek však budou kolínští postrádat, neboť až do soboty reprezentují Česko na mezinárodním turnaji v malém fotbale v Baku. Citelná bude pro trenéra Pavlíka hlavně absence Jiřího Sodomy, s šestnácti trefami druhého nejlepšího střelce skupiny B. To je zároveň i výzva pro Radka Voltra, který za hostujícím kanonýrem zaostává o jedinou branku. Nutno poznamenat, že žižkovský forvard potřeboval na své góly o plných 600 minut méně. Ze své poslední trefy se však náš zkušený střelec radoval naposledy před měsícem a na další zářez čeká už čtyři zápasy. Neděle tedy nabízí ideální příležitost, jak se vrátit na střeleckou vlnu a dorazit se na vedoucí duo Vopat & Sodoma. Do posledního vítězného zápasu proti Hradci nastoupil Kolín v sestavě :

Přibyl – Hakl, Šnajdr, Soběslav – Neuberg, Veselý, Soukup, Milec – Čapek, Sodoma J, Vondráček

Dvě jména budou z doby nedávné znát i žižkovští fanoušci. Stoper Honza Neuberg pomáhal v sezóně 2015/16 vybojovat zpět druhou ligu a Pavel Čapek jej následně v našem kádru vystřídal. Sportovním managerem Kolína je pak Jarda Havdra, který stál, coby asistent, po boku trenéra Romana Veselého na žižkovské lavičce na podzim roku 2015.

Nedělní duel má výkop v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Kubec.

I zápas proti Kolínu bude provázet losování o hodnotné ceny. Za každý nákup klubovém fanshopu v hodnotě alespoň 200,- Kč budete automaticky zařazeni do losování. To probíhá vždy v úvodu poločasové přestávky a pokud se na vás usměje štěstí a náš host vytáhne z osudí právě vaše číslo, můžete se ihned dostavit mezi střídačky k převzetí ceny. A o co losujeme?

Hlavní cenou je historický zápasový dres, ve kterém nastupovali hráči Viktorky ve svých ligových sezónách.

Dalšími cenami jsou vouchery na konzumaci v hodnotě 500,- Kč v restauraci našeho partnera Na Staré kovárně v žižkovském paláci Akropole a na služby tradičního holičství Godfather na Praze 10 a v osudí je též desková hra o Viktorce.

Přijďte podpořit Viktorku, nakoupit si ve fanshopu a zasoutěžit si o ceny! Těšíme se na vás!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně