Dvakrát za sebou doma, v neděli přijede béčko Mladé Boleslavi

27. 4. 2023 | Wear

Po dva víkendy za sebou se žižkovští fanoušci mohou těšit na třetiligové duely na stadionu na Seifertově ulici. Los poslal pod vysílač nejprve mladíky Mladé Boleslavi a příští týden poměříme síly s Kolínem. V neděli se bude muset trenér Horňák obejít bez služeb kapitána, Igor Súkenník bude odmazávat trest za vyloučení ve Velvarech.


Svěřenci Pavla Malury vstoupili do jarních odvet výborně, čtyřikrát za sebou bodovali a z deváté příčky, na které po podzimu přezimovali, se začali posouvat do horních pater. V dubnu však přišel zlom a tři prohry v řadě (Most, Brozany, Velvary) znamenaly návrat do středních tabulky. Boleslavští znovu zabrali v minulém kole proti Kolínu, když o své výhře rozhodli v závěrečné čtvrthodině. Vítězství 2:0 zařídili gólově Skalák s Malým a náš nedělní soupeř odehrál zápas v této sestavě :

Kořán - Rulc, Coňk (46. Král), Leitl - Novák, Alhassan, Dohalský, Tichý (84. Vostřel), Vlček - Vaníček (79. Hradec), Skalák (79. Malý)

Zkušený Jiří Skalák (31) byl nejvýraznější osobností boleslavského béčka na place a necháme se překvapit, zda své dovednosti, pilované v nedávných letech na ostrovech (Brighton, Millwall), předvede i žižkovským fanouškům. Podzimní vzájemný duel ovládla ve městě automobilů Viktorka, výhru 1:0 trefil v prvním poločase Radek Voltr. Odvetu s modrobílými si dá jen na tribuně kapitán Igor Súkenník, který dostal za vyloučení ve Velvarech jednozápasovou stopku.

Pokud v sobotu Velvary nezabodují naplno v Ústí, bude si moci Viktorka již v neděli definitivně zajistit vítězství ve skupině B a účast v baráži.

I zápas proti Mladé Boleslavi bude provázet losování o hodnotné ceny. Za každý nákup klubovém fanshopu v hodnotě alespoň 200,- Kč budete automaticky zařazeni do losování. To probíhá vždy v úvodu poločasové přestávky a pokud se na vás usměje štěstí a náš host vytáhne z osudí právě vaše číslo, můžete se ihned dostavit mezi střídačky k převzetí ceny. A o co losujeme?

Hlavní cenou je historický zápasový dres, ve kterém nastupovali hráči Viktorky ve svých ligových sezónách.

Dalšími cenami jsou vouchery na konzumaci v hodnotě 500,- Kč v restauraci našeho partnera Na Staré kovárně v žižkovském paláci Akropole a na služby tradičního holičství Godfather na Praze 10.

Přijďte podpořit Viktorku, nakoupit si ve fanshopu a zasoutěžit si o ceny! Těšíme se na vás!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně