Ve Velvarech na sebe narazí druhý s prvním, čeká se kvalitní počasí i návštěva

21. 4. 2023 | Wear

Na malý útulný stadionek už v nedávné době zamířil v rámci poháru Baník, nebo pražská Slavia. A všichni věříme, že fotbalový svátek to bude ve Velvarech i v sobotu, vždyť na sebe narazí dva aktuálně nejlepší týmy béčkové skupiny ČFL.

Těch lákadel je ale mnohem víc. Velvary byly prvním týmem, který na podzim dokázal obrat Žižkov o body (0:0) a každý v hledišti musel uznat, že stratég Zdeněk Hašek dokázal své svěřence na Viktorku skvěle připravit. A vsaďte se, že domácí budou dobře nachystáni i tentokrát. Perličkou bude i souboj elitních kanonýrů soutěže, velvarský Vopat má na kontě zatím 14 branek, Viktorián Voltr se s 15ti trefami dělí v tabulce střelců o první místo. Pokud jde o umístění a průběžný druhý flek, zažívají Velvary svoji nejlepší sezónu, výše v historii dosud nikdy nebyly. Nutno objektivně zmínit, že na stříbrné příčce se částečně vyhřívají i díky častému- klopýtání sousedů v tabulce. Ke čtyřem jarním výhrám přidal náš soupeř i dvě zaváhání, když nejprve odejel s prázdnou z Teplic, které jdou od té doby od porážky k porážce a body si neodvezl ani z Mostu. Minulý víkend uspěli modří na hřišti Mladé Boleslavi (2:1), kde po poločase otáčeli nepříznivý stav. Proti béčku z města automobilů poslal kouč Hašek na plac tuto sestavu :

Štefan – Rubeš (46. Schneider), Drozda, Chábera – Šimkovský, Richter (73. Havránek), Šustr, Kott, Březina (28. Kim) – Vopat (86. Duong), Jakab (46. Šlegl)

Viktoriáni si v posledním kole poradili stejným výsledkem s Brozany a zatím neochvějně kráčí za svým cílem. Sluníčko a šikovné ruce našich masérů a fizioterapeutek vyléčily několik drobných šrámů a Michal Horňák tak může počítat, vyjma rekonvalescenta Březiny, s kompletním kádrem.

Utkání na stadinu ve Velvarech má výkop v sobotu, v 17:00, a jako hlavní jej bude řídit sudí Drábek.

Přijeďte Viktorku povzbudit a hnát kluky do útoku tím naším ... DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně