Na Velikonoce vyráží Viktorka do Mostu, fanoušci chystají výjezd sezóny

7. 4. 2023 | Wear, foto : WEB FKBMS

Velikonoční sobota zavede svěřence Michala Horňáka na sever Čech, kde se v rámci 21. kola ČFL utkáme s týmem, který úspěšně léčí exviktorián, Daniel Sochor. Soupeř, který přezimoval na sestupových příčkách, na jaře ještě neprohrál a po minulém víkendu se posunul již na třináctý flek.

Fotbalový život Dana Sochora byl posledních sedm let (s krátkými přestávkami) pevně spjat s Viktorkou. Spolu se Zdeňkem Haškem ji přivedl zpět do FNL a později se podílel na její záchraně. Úspěšně nastartoval i bíločervený dorost. První samostatnou štaci v dospělém fotbale započal v průběhu podzimu, kdy kývl na nabídku sestupem ohroženého Mostu. První část soutěže dokončil se svým týmem na dostřel soupeřům a do jara už vlétli zelenočerní jako uragán. Pět zápasů, pětkrát body. Ke dvěma remízám (Chlumec 1:1, Brozany 1:1) přibyly tři důležité výhry (Kolín 3:0, Velvary 2:1, Mladá Boleslav 2:0) a Mostu se naráz dívají na záda již tři soupeři. Do posledního zápasu proti rezervě Mladé Boleslavi poslal trenér Sochor tuto sestavu :

Halouska - Kibal (81. Pátek), Novák, Maksič, Bína (69. Rjaska) - Vobecký, Glaser, ZInhasovič - Kubeš (81. Novický), Bouguetouta (58. Novotný), Štefko

Viktorka se veze na vítězné vlně, naposledy ztratila body před sedmi měsíci a šňůru výher natáhla již na deset zápasů. Do boje o tu jedenáctou je bude hnát horda věrných fanoušků, kteří na sobotní zápas chystají výjezd sezóny a hráči se tak mohou těšit na parádní atmosféru. Pokud si nechcete nechat tento zážitek ujít, přinášíme vám několik základních informací :


* sraz fanoušků v 10:00 u Viktorky

* společný přesun na vlak

* odjezd v 11:25 z Hlavního nádraží (rychlík Krušnohor)

* z nádraží v Mostě společný pochod na stadion

* na stadionu je pro fans Viktorky vyhrazen samostatný sektor na protilehlé tribuně, s vlastním občerstvením a toaletami

* jednotná barva pro výjezd do Mostu je černá


Utkání proti FK Baník Most - Souš má výkop v sobotu v 15:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Šťastný.

Pojeďte oslavit Velikonoce na sever a zafandit Viktorce!


Těšíme se, až z hlediště zazní to naše hromové : DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!








logo logo
1. kolo, ChNL, ne 21. 7. 2024

FK Varnsdorf

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1:1
logo logo
2. kolo, ChNL, ne 28. 7. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Líšeň 2019

10:15
13. 7. 2024

Generálka dopadla lépe pro ligové Slovácko, za týden už směr Varnsdorf

13. 7. 2024

Viktorka zakončí moravské soustředění generálkou se Slováckem

10. 7. 2024

Drtiči z hor Viktorku nerozdrtili, ze zápasu hraného v tropických teplotách bereme zaslouženou výhru

10. 7. 2024

Na klubovém webu byl zahájen prodej permanentek na sezónu 2024/25