Viktorka vyráží na Stínadla hájit jarní neporazitelnost. Hrát se bude na umělce

23. 3. 2023 | Wear

Osmnácté kolo ČFL pošle svěřence Michala Horňáka na sever republiky k odvetě se záložním týmem Teplic. Mladí skláři, vedení matadorem Ljevakovičem, byli na podzim Viktorce velmi zdatným protivníkem a utkání na Žižkově bylo napínavé až do samého konce. Do odvety půjdou bíločervení z pozice vedoucího týmu skupiny B a s cílem prodloužit sérii vítězných utkání, která aktuálně čítá osm výher v řadě.

Svěřenci trenéra Jamricha se po zimní přestávce díky dvěma výhrám posunuli až na čtvrté místo tabulky jen o bod za druhý Kolín. Narozdíl od teplického áčka tak nemají záchranářské starosti a do zápasů mohou chodit s čistou hlavou. První letošní zaváhání přišlo až ve třetím jarním kole, kdy žlutomodří nestačili na rezervu Mladé Boleslavi a z města automobilů si odvezli porážku 1:3. Utkání, ve kterém se za hosty střelecky prosadil pouze útočník Yasser (proměněná penalta), odehrály Teplice v sestavě :

Němeček - Vondrášek (46. Gornický). Ljevakovič (46. Köstl), Lukáš, Jamrich - Vachoušek (54. Korselt), Beránek, Čičovský (71. Alberovský) - Procházka, Yasser, Emmer

Podzimní vzájemný duel skončil na Seifertce výhrou Viktorky 2:1 (Bazal, Řezáč), když soupeř korigoval až v samém závěru (Tsykalo). Žižkov na jaře neztratil ještě ani bod a po výhře nad Benešovem prodloužil vítěznou šňůru již na osm zápasů. Kouč Horňák nebude moci pro duel na teplické umělce počítat se zraněným stoperem Březinou, do tréninku se, naopak, již naplno zapojil Václav Kadlec.

Utkání proti rezervě Teplic se na hřišti s umělým povrchem v areálu Na Stínadlech odehraje v neděli od 11:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Řeháček.

Přijeďte Viktorku povzbudit, těśíme se na vás!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!




logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně