Áčko cestuje do Hradce, béčko startuje do jara ve Střešovicích

10. 3. 2023 | Wear

Svěřence kouče Horňáka čeká první letošní zápas na hřištích soupeře, ke kterému Viktoriáni zajíždí do východočeského Hradce. Ve chvílích, kdy bude zápas na Bavlně vrcholit, rozehraje svůj úvodní soutěžní duel jara i náš záložní tým, který si však na souboj na přírodní trávě bude muset ještě počkat.


Hradečtí mladíci vstoupili do jarních odvet bezbrankovou remízou v Mladé Boleslavi, kde jim alespoň bod zachránil gólman Strnad, který lapil penaltu zkušenému Skalákovi. V tabulce patří svěřencům trenéra Čvančary desátá příčka s dostatečným odstupem na sestupové vody. V podzimním vzájemném utkání mladí Votroci na Seifertce dlouho odolávali (1:0), zlomila je až trefa Petráně po hodině hry. Viktorka se v neděli pokusí prodloužit šňůru šesti vítězných utkání, která začala již v říjnu s Ústím a gólman Švenger bude pracovat na navýšení minutáže bez obdržené branky, která aktuálně činí 496 minut.

Zápas v areálu Bavlna má výkop v neděli v 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Doubrava.

Béčko čeká jarní premiéra taktéž v neděli a také na hřišti soupeře, ovšem druhý tým tabulky si Viktoriány nepozve na sever Prahy na Kopaninu, ale na umělku ve Střešovicích. Trenér Jiří Novotný povede Viktorku do druhé části sezóny z dvanáctého místa s náskokem šesti bodů na předposlední Radotín.

Pokud se nechystáte s áčkem do Hradce, přijďte povzbudit béčko! Zápas s Přední Kopaninou má ve Střešovicích (Cukrovarnická 62, P6) výkop v poledne a jako hlavní jej bude řídit sudí Tikal.


DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně