První jarní neděle odstartuje soutěžní odvety, na Seifertku přijedou Přepeře

3. 3. 2023 | Wear

Hráčům končí neoblíbené období zimní přípravy, fanouškům půst od mistrovských zápasů. Před námi je druhých patnáct duelů základní části a všichni Žižkováci věří, že po jejich odehrání čeká Viktorku ještě nejdůležitější dvojzápas. Prvním soupeřem v nového roce budou severočeské Přepeře.

Zásadní změny, které se udály během zimní pauzy, nebudeme tentokrát hledat v soupiskách, ale na lavičce. A to v případě obou týmů. Viktorka vstoupí do jara pod vedením Michala Horňáka, u soupeře čeká premiéra Lukáše Jarolíma. Oba trenéři proti sobě nastupovali již v ligových zápasech a tentokrát si podají ruku jako lodivodi svých nových týmů. Přepeře odehrály v přípravě pět zápasů, ale na poslední chvíli jim odpadla generálka, tudíž posledním měřením sil bylo utkání na Motorletu před dvěma týdny. To ovládl náš nedělní soupeř 3:1 (Ejoor, Gebert, Peremene) a nastoupil do něj v sestavě :

Truksa - Janošík, Nesvadba, Tvaroha, Knejzlík, Martan, Pavlata, Novák, Bulíř, Vyčítal, Angelozzi. Do hry dále zasáhli : Šťovíček, Habr, Peremene, Ejoor, Heze, Novotný, Šulc a Řemínek.

Severočeši do poslední chvíle zaplňují kabinu novými jmény, k posilám Peremenemu, Angelozzimu a Šťovíčkovi včera přibyl nigerjský rodák Hezekiah Okirikpo, který má zkušenosti z irského Dundalku a dnes jeho krajan John Ejoor. To pohyb v kádru Viktorky byl o poznání menší, jedinou novou tváří je senegalský útočník Ibrahima Sow (22). V bíločerveném už na jaře nebudeme vídat trio Buneš, Pek a Kabantsov.

Podzimní duel na hřišti soupeře skončil vysokým vítězstvím Viktoriánů 6:0 (Jirásek, Hönig, Řezáč, Batioja, Bazal, Petráň), ale rozhodně nešlo o jednoduchý zápas, jak ukazuje skóre. Jak se povede Viktorce v úvodním jarním duelu se přijďte přesvědčit na vlastní oči. Utkání s FK Přepeře má výkop v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Hanousek.

Těšíme se na vás v hledišti!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!





logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!

17. 4. 2024

Z jižních Čech bez bodů, Táborsko vrátilo Viktorce vysokou prohru z podzimu