Jaroslav Diviš přijede s Jabloncem na Žižkov s novým trenérským duem

11. 11. 2022 | Wear

Za dva roky stihl v bíločerveném dresu 49 soutěžních zápasů a 16 branek. V neděli přijede Jaroslav Diviš na Žižkov s jabloneckou rezervou v roli soupeře. A utkání 15. kola bude trenérskou premiérou pro Benjamina Vomáčku s Josefem Justem.

Asistent Just již v minulosti záložní tým Jablonce vedl, čerstvý hlavní trenér Vomáčka přichází z pozice šéfa jablonecké mládežnické akademie. Dosavadnímu kouči Bekakisovi zlomila vaz nepovedená série posledních čtyř zápasů, ze kterých vydoloval Jablonec jen dva body za remízy v Mostě a Velvarech. Domácí prohry s Brozany a Mladou Boleslaví odsunuly Severočechy až na dvanáctou příčku, nebezpečně blízko na dohled od sestupových vod.

V posledním kole nastoupil soupeř v této sestavě :

Surovčík - Diviš, Vošahlík, Zárybnický (62. Stibor), Štěpánek - Breda (38. Nykrín), Podzimek, Rozkovec (62. Malý), Ritter - Daníček - Velich

Viktorka si minulý víkend vzala neplánované volno, jelikož její utkání v Zápech bylo z důvodu podmáčeného terénu odloženo (dohrávat se bude 20.11. na Žižkově). Přesto se svěřenci Václava Kotala a Michala Šmardy udrželi v čele tabulky s tříbodovým náskokem na druhý Kolín. Ten si budou chtít udržet i po utkání s jabloneckým béčkem a jako návod jim může sloužit jediný vzájemný zápas z nedávné doby, ve kterém jsme letos v únoru soupeře, v rámci zimní přípravy, porazili vysoko 6:1 (Vandas 2, Osmančík, Novák, Voltr, Nabiyev). Viktoriáni dávají zapomenout na nepovedené partie v Benešově a v Kolíně, poslední tři kola zvládli bez zaváhání a s čistým kontem.

Utkání 15. kola ČFL má na stadionu na Seifertově ulici výkop v neděli v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Vojtěch.

Přijďte Viktorku povzbudit a užít si tradiční žižkovské dopoledne!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!


logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže

5. 4. 2024

Pod Blaníkem udeřil Soda a Viktoriáni vezou z Vlašimi důležité vítězství