Po béčku změří Viktorka síly i s teplickým áčkem. Je tu druhé kolo Mol Cupu

13. 9. 2022 | Wear

Středeční odpoledne je rezervováno fotbalu. Po dlouhých letech a cestách po hřištích soupeřů se dočkají i žižkovští fanoušci a na stadionu na Seifertově ulici bude k vidění pohárový duel. Los nám postavil do cesty ligový FK Teplice.

Tým kouče Jarošíka prožívá v nejvyšší soutěži solidní období. V posledních pěti zápasech prohrál jen na Slavii (0:6), naplno pak bodoval na Baníku (2:1) a proti Jablonci (3:2). A hodně silným a povoleným dopingem je dozajisté i domácí remíza se Spartou z posledního víkendu, při které navíc dokázali žlutomodří dohnat dvoubrankové manko. V dresu Severočechů se tak na žižkovský trávník vrátí i nedávný Viktorián Jakub Urbanec (30). Toho si do Teplic vytáhl trenér Jarošík, který jej dobře zná ze společného angažmá v Prostějově. A "Urbi" chytil svoji prvoligovou šanci pevně za pačesy. Pravidelně nastupuje v základní sestavě a se Senegalcem Gningem je se čtyřmi góly nejlepším střelcem týmu.

Pro Teplice je středeční duel prvním pohárovým zápasem (ligisté naskakují až ve druhém kole), Viktorka již jedno kolo absolvovala (postup přes Kosmonosy 3:0).

Utkání 2. kola Mol Cupu má na stadionu na Seifertově ulici výkop v 16:00 a jako hlavní jej bude řídit sudí Jan Všetečka.

Na pohár jsou v platnosti sezónní permanentky. Pro nákup vstupenek pak doporučujeme využít nákup online v předprodeji ZDE, vyhnete se frontám u pokladen.

Přijďte naše hochy povzbudit, těšíme se na vás!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!


logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Z jižních Čech bez bodů, Táborsko vrátilo Viktorce vysokou prohru z podzimu

17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta