Viktorka se po měsíci vrací do Chlumce, v neděli již půjde o body

3. 9. 2022 | Wear

V půlce prázdnin jsme odehráli na velmi kvalitním chlumeckém pažitě generálku na start ČFL, teď si to jedeme na východ Čech rozdat o body. V poslední červencový den domácí dlouho vedli, remízu trefil bíločerveným v závěru Batioja.

Svěřenci Miloše Sazimy vstoupili do sezóny výborně a po dvou shodných výhrách (1:0 Most, 1:0 Brozany) brali plný počet bodů a jako bonus postup v poháru přes divizní Hamry. V závěru srpna se chlumecký stroj ale lehce zadřel, přišla první domácí ztráta s Velvary (2:2) a v posledním kole pak nepovedený výjezd do Mladé Boleslavi, kde dostali Východočeši od béčka nelichotivou čtyřku (0:4). V nekompletní tabulce tak patří soupeři zatím solidní šesté místo se sedmi body. Víkendový duel ve městě automobilů odehrál Chlumec v sestavě :

Petr - Veselka, Zukal, Krčál, Finěk - Ruml (72. Žahourek), Frizoni, Kopáč, Čáp (77. Kučera), Zeman - Bastin

Trenér Sazima jej ohodnotil takto : "Zasloužená prohra. Dnes bylo vše špatně, jsme hodně nespokojeni. Hráli jsme příliš pomalu, dostali laciné branky, neprosadili jsme se ze spousty standardek. V týdnu máme na čem pracovat".

Pravidelné místo v základní sestavě modrobílých má exviktorián Tadeáš Zeman a oproti generálce je fit i další nedávná žižkovská akvizice Bernardo Frizoni.

Viktorka se třetí ligou zatím veze na vítězné vlně, k plnému bodovému zisku ze tří mistrovských utkání přidala postup v poháru a do Chlumce pojede s jasným cílem bodovou sbírku rozšířit. Trenérské duo Kotal & Šmarda bude mít k dispozici i nejnovější zbraň, třicetiletého forvarda Václava Kadlece, který se pod vysílač přesunul v závěru týdne.

Nedělní zápas 5. kola ČFL má v Chlumci výkop v 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Martin Fojtík.

Přijeďte Viktorku povzbudit a kdo nemůže, ať nám fandí alespoň na dálku!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
přát., Příprava, pá 11. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FK Jablonec

1:2
logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

10:15
5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže

4. 10. 2024

Ve 3. kole MOL Cupu si zopakujeme loňský souboj s Olomoucí

2. 10. 2024

Viktoriáni marně ostřelovali branku Ostravy a přenechali mladým baníkovcům všechny body