Viktorka vyráží na druhý pokus na Konopiště, v dohrávce ji čeká Benešov

27. 9. 2022 | Wear

Do zámecké obory je to ze stadionu co by kamenem dohodil, ale všichni Viktoriáni věří, že tentokrát přehluší výstřely brokovnic hlasité povzbuzování žižkovských fans. S naším soupeřem se potkáváme opět po sedmi letech a znovu v sezóně, kdy toužíme po rychlém návratu do F:NL.

Jediným aktivním pamětníkem tehdejšího podzimního matche je současný asistent Vojta Šandera, který odehrál celých 90 minut a na konci zápasu se mohl se svými parťáky a tribunami plnými Žižkováků radovat z vítězné otočky na konečných 2:1 (Marek ⚽️, Trýzna ⚽️). I letos pojede Viktorka do Benešova v roli favorita. Do té ji staví nejen ambice a kvalita kádru, ale i pohled na tabulku. Zatím co bíločervení rozjeli sezónu podle svých plánů, Středočeši odstartovali z bloků o poznání rozpačitěji. Šest nezdarů a jediná remíza (Pardubice B 1:1) přišpendlily tým kouče Boeva až ke dnu třetiligového balíku. V posledním kole si benešovští odvezli z Jablonce čtyřgólový nášup a nad posledním Mostem se drží jen díky skóre.

Viktorka o víkendu poprvé klopýtla a po nevýrazném výkonu ztratila první dva body. Tím spíš budou chtít svěřenci koučů Kotala a Šmardy remízu s Velvary rychle odčinit. Celý tým věří, že se (a nejen s ohledem na Státní svátek) bude opět moci spolehnout na podporu svých fanoušků a že společně rozjedeme v Benešově další vítěznou šňůru.

Odložené utkání 3. kola ČFL má výkop v 10:15 a bude jej řídit trojice sudích Rejžek - Toucha, Matyš.

Věříme, že vás za Viktorkou vyrazí ke Konopišti minimálně tolik, jako před sedmi lety a že poženete naše kluky za dalšími body!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!







logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
21. 4. 2024

Viktorka porazila pátou Chrudim, Sixtovo gólové představení podtrhl premiérovou trefou Divíšek

20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině