Opona ČFL se zvedá, Viktorka začíná v Přepeřích

4. 8. 2022 | Wear

Věkem patří sotva do žákovské kategorie, svými výsledky však udivuje už od narození. Našemu sobotnímu soupeři je pouhých devět let, ale stihl toho už požehnaně. Za šest sezón postup z okresu až do ČFL, nový stadion. Viktorku čeká na úvod ambiciózní tým FK Přepeře.

Od premiéry ve třetí nejvyšší soutěži se domácí neustále zlepšují. Po jedenáctém místě v ročníku 2019/20 následovala bronzová příčka a vše vyšperkovalo historické druhé místo v poslední sezóně, ve které skončily Přepeře jen tři body za vítěznými Zápy. V přípravě odehrály Přepeře tři utkání a všechna vítězná. Po výhrách nad Kosmonosy (3:1) a Velkými Hamry (4:3) si náš protivník v sestavě Truksa, Bína, Knejzlík, Nesvadba, Šulc, Martan, Pavlata, Gebert, Novák, Bulíř a Synek poradili s Motorletem 4:1. Stejně jako u Viktorky došlo i u domácích před startem přípravy k výměně na trenérské lavičce, když Josefa Petříka vystřídal Zbyněk Houška. Za poslední rok jsme se s Přepeři poměřili dvakrát, v létě jsme soupeře přetlačili na Seifertce v přípravě 3:2 a letos v lednu jsme na umělce v Turnově brali výhru 2:0. V dresu soupeře narazíme i na nedávné Viktoriány Michala Pavlatu, Láďu Martana a Vojtu Geberta.

Viktorka vstupuje do letošní sezony s jednoznačným cílem, kterým je návrat do profesionálního fotbalu. V přípravě se svěřencům koučů Kotala a Šmardy výsledkově (4 výhry, 4 remízy) i herně dařilo a na vstup do soutěže se velmi pečlivě připravují již sedm týdnů.

Sobotní utkání v RTW Aréně má výkop v 10:30 a jako hlavní jej bude řídit sudí Martin Nenadál.

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže