Sestup mě moc mrzí, ale Viktorka se vrátí, říká vítězka tipovačky

2. 8. 2022 | Wear

Vytřela zrak všem mužským soupeřům a zaslouženě ovládla naší celosezónní tipovací soutěž. Lenka Slaninová převzala z rukou předsedy představenstva klubu Milana Richtera poukaz na zájezd do Řecka od spol. GREECE TOURS PRAGUE a pak nám ochotně odpověděla na několik otázek.

🎤 Co vy a fotbal?

Občas zajdu s přítelem a s kamarády na zápas. Mám ráda atmosféru na stadionu - na hřišti se neustále něco děje a celý prostor se dokáže změnit ze vteřiny na vteřinu, člověk tam cítí spoustu emocí.

🎤 Jste fanynkou Viktorky, resp. jaký je váš vztah k našemu klubu?

Viktorku jsem zaregistrovala hned po přestěhování do Prahy na Žižkov za studiem, opravdu nebylo možné si nevšimnout místního klubu a angažovanosti místních lidí. Je vidět, že Viktorka k Žižkovu zkrátka patří. Pravou fanynkou jsem se ale stala až po záchraně druhé ligy na jaře 2019. Nejen letos jsem napjatě sledovala situaci s klubem a pronájmem stadionu na Praze 3 a jsem ráda, že nakonec vše dobře dopadlo a Viktorka zůstane na Seifertce.

🎤 Navštěvujete naše zápasy?

Ano, na domácích zápasech jsem vždy, když je to časově možné. Z těch výjimečných vzpomínám na exil na Proseku z dob koronavirových uzávěr, kde jsme fandili na kopečku pár set metrů od hřiště.

🎤 Měla jste v tipovačce nějakou taktiku?

Pokud bych taktiku prozradila, měli by to příští tipující příliš jednoduché! Za užitečné ale považuji sledování soupisky a také předchozích výsledků, současně s výsledky soupeře.

🎤 Viktorka nevyhrávala a nedávala moc gólů, o to bylo tipování těžší, že?

To je pravda, bylo třeba oddělit od sebe fandění "našim" a strategii tipování v soutěži a dívat se na ně jako na odlišné věci. Je to smutné, ale letos se bohužel tipovat výhru Viktorky nevyplácelo. Alespoň mě těšil každý gól mého oblíbence Batiho, kterého jsem tipovala vždy, když byl v základní sestavě :-)

🎤 Když se zpětně ohlédnete za nepovedenou sezónou ...

Sestup mě moc mrzí, do poslední chvíle jsem doufala v podobný zázrak jako před třemi lety...

🎤 Viktorka chce postoupit hned zpět, má na to?

Myslím, že ano. Viktorka patří nejméně do druhé ligy. Ještě bych chtěla říct, že moc oceňuji přejmenování zastávky MHD a myslím, že má velký smysl aktivizovat žižkovskou veřejnost podobnými kroky. Můj vztah k Viktorce začal před pár lety, když mi slečna dala letáček popisující těžkosti s pronájmem stadionu, takže podobné aktivity určitě mají smysl. Ráda bych popřála Viktorce co nejlepší výsledky v nové sezoně, kterou s podporou fanoušků určitě zvládneme :-)

Lenko, děkuji za rozhovor a užijte si zaslouženou výhru!




logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

3:1
logo logo
25. kolo, F:NL, ne 28. 4. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
20. 4. 2024

Na Žižkov míří pátá Chrudim, kulichů máme ve fanshopu nachystán dostatek, přijďte fandit

20. 4. 2024

Charlie si drží pětibodový náskok. Jdeme tipovat duel s Chrudimí

19. 4. 2024

Fuck Cancer! Seifertka se zahalila do fialové, Viktorka vyhlásila boj rakovině

18. 4. 2024

Předprodej na Chrudim v plném proudu, kup vstupenku a přijď fandit Viktorce!