Viktorka se ještě pokusí dostat třináctý Třinec pod tlak, aneb velikonoční pokus č. 20

16. 4. 2022 | Wear

Finiš druhé ligy se neúprosně blíží a Viktoriáni se stále marně snaží přerušit strašidelnou sérii bez výhry. Ta po derby čítá již devatenáct utkání, další pokus budou mít svěřenci Zdeňka Koukala v neděli proti železářům z Třince.

Soupeř má na sestupové příčky náskok šesti bodů, ale jelikož má patnáctá Chrudim dva zápasy k dobru, bude i pro Slezany zítřejší duel doslova existenční. Pokud by se hrálo jen podle čísel, mohli by svěřenci Martina Zbončáka cestovat na Žižkov v naprostém klidu. Třinec se z pásma sestupu dostal díky 11 bodům z posledních šesti utkání a sebevědomí mu jistě dodají i poslední tři vzájemné zapasy, ve kterých sebral Viktorce všech devět bodů a dokonce jí nedovolil ani jednou skórovat. Statistiky domácích jsou dlouhodobě důvodem bolení hlavy nejednoho fanouška, proto jen stručně. Nejhorší tým doma, nejméně vstřelených branek, nejvíce inkasovaných. Po derby s Duklou jsme si poznamenali alespoň dva dílčí úspěchy. Viktorka si poprvé od října vyzkoušela, jaké to je v zápase vést a kanonýr Batioja se posunul na osm branek. Všichni však věříme, že Viktoriáni neboudou na čísla hledět a konečně nechají zavzpomínat na doby, kdy se pro body na Seifertku nejezdilo.

Nedělní zápas 24. kola F:NL má výkop v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Vít Zaoral s asistenty Zdeňkem Arnoštem a Jakubem Burešem.

Pro vstup na hlavní tribunu je fanoušků k dispozici opět i vchod ze Siwiecovy ulice (od benzínky).

Přijďte fandit Viktorce, vaše hlasivky budeme moc potřebovat!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!




logo logo
přát., Příprava, pá 22. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Vysočina Jihlava

4:1
logo logo
20. kolo, F:NL, ne 31. 3. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

SK Sigma Olomouc B

10:15
16. 3. 2024

Pražské derby rozhodl gól z penalty v závěru zápasu

14. 3. 2024

Devatenácté kolo přinese na Julisce první jarní derby

11. 3. 2024

Nejlepší novodobý střelec Viktorky a nezdolný bojovník dává sbohem, zdraví má přednost

10. 3. 2024

Viktorka bodovala na jaře i ve druhém zápase, bitva s Opavou skončila smírně