Fotbalové jaro startuje na Žižkově zostra, je tu derby se Spartou

12. 3. 2022 | Wear

Úvod do druhé části sezony nevyšel Viktorce výsledkově podle představ a šanci na zlepšení nálady sobě i svým fanouškům budou mít svěřenci trenéra Pulpita už tuto neděli, kdy nás na Seifertce čeká duel s rezervním týmem Sparty.

A právě rezerva Letenských je soupeřem, se kterým se Viktoriáni naposledy radovali v utkání F:NL z vítězství. Od strahovské výhry 3:0 (Batioja ⚽️⚽️, Súkenník ⚽️) nás však už dělí dlouhých 210 dnů, ve kterých Viktorka bodově pouze paběrkovala a posbírala pouhé čtyři body za remízy. Devětkrát jsme opouštěli trávník s prázdnou. Pokud jde o soupeře a jeho výsledky v zimní přípravě, měli to svěřenci kouče Horňáka vyvážené - dvě výhry, dvě prohry, dvě remízy. V úvodu roku se Sparťané zapojili i do Tipsport ligy, ve které si připsali tři těsné poráźky s pražskou Duklou a dvěma ligisty. Jarní premiéra ovšem rudým hrubě nevyšla, když v domácím prostředí nestačili na Varnsdorf (0:3). I přes toto klopýtnutí se náš nedělní protivník vyhřívá na pátém místě s luxusním ziskem 28 bodů.

Derby má výkop v neděli, 13. března, v tradičních 10:15. Jako hlavní jej bude řídit sudí Michal Křepský s asistenty Markem Podaným a Lukášem Slavíčkem.


Přinášíme vám základní informace k zápasu :

Covidová opatření

Nadále platí povinnost nošení respirátorů v celém areálu stadionu. Prokazování bezinfekčnosti již není vyžadováno.

Organizační opatření

Ke vstupu na hlavní tribunu je možno využít i vstup ze Siwiecovy ulice (od benzínky), vlajkonoši hostí mají vstup do svého sektoru taktéž ze Siwiecovy, o 100m výše, nad domem ÚSTR.

Vstupenky

Doporučujeme nákup vstupenek online, vyhnete se zbytečným frontám u pokladem. Vstupenky lze pořídit ZDE.

Permanentky

Permanentní vstupenky zakoupené do 6. března je možno vyzvednout ve Fanshopu. I permanentní vstupenku si stále můžete pořídit, zakoupíte ji ZDE.

Servis pro fanoušky

Na nedělní derby jsme pro vás nachystali zabijačkové hody, těšit se můžete i na všechny tradiční žižkovské pochutiny, nově pro vás budou stevardky a stevardi roznášet přímo na tribunách hamburgery a ve stáncích narazíme naše nové pivo s názvem Kousek Viktorky.

Těšíme se na vás, přijďte Viktorku povzbudit!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!



logo logo
přát., Příprava, pá 11. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FK Jablonec

1:2
logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

10:15
5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže

4. 10. 2024

Ve 3. kole MOL Cupu si zopakujeme loňský souboj s Olomoucí

2. 10. 2024

Viktoriáni marně ostřelovali branku Ostravy a přenechali mladým baníkovcům všechny body