Výhra ve Frýdku? Nejlepší pozvánka na utkání s Opavou!

17. 9. 2016 | JF. FKVŽ

První vítězství na hřišti soupeře v této sezóně je pro naše hráče velkou psychickou podporou pro následující sérii zápasů, kdy nás čekají týmy z horní poloviny tabulky. To první se odehraje už příští středu před televizními kamerami proti Opavě. Viktorka ale bude potřebovat podporu z hlediště a ne z obývacího pokoje před plazmovou obrazovkou.

Trenér Zdeněk Hašek byl tentokrát s odvedeným výkonem celého týmu spokojen: „V prvním poločase jsme byli na hřišti tím lepším mužstvem. Dobře jsme kombinovali, dokázali jsme podržet míč a zaslouženě šli v zápase do vedení. Po přestávce domácí přidali na aktivitě a dokázali nás i přehrávat. My jsme však byli nebezpečnější z brejkových situací, které však neskončili další brankou. Hodně důležitá byla branka Geberta, pro kterého to byl po střídání první dotek s míčem. Potom jsme si vývoj utkání trochu zkomplikovali po chybě při standardce. Důležité však je, že máme další tři body a celý tým mohu pochválit za odvedenou práci,“ konstatoval spokojený trenér.

Vedení klubu při cestě na Moravu udělalo pro mužstvo kvalitní servis. Do dějiště utkání se tým vydal pohodlně vlakovým spojem do Ostravy. Tam už čekal na nádraží autobus, který přepravil hráče do Frýdku – Místku. Jeho řidič vyrazil z Prahy s předstihem už v pátek a po utkání vezl mužstvo zpět na Žižkov. Vhodný vlakový spoj v sobotu večer a v potřebném čase k dispozici bohužel nebyl.

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
11. 10. 2024

V deštivé přípravě těsná prohra s ligovým Jabloncem

8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže