Vstupenky a permanentky po několika letech částečně podražily. Pro permanentkáře má klub nachystány slevy

8. 7. 2021 | Wear

Uplynulá sezona nebyla pro fanoušky Viktorky zrovna tou nejpříznivější. Věřte, že ani pro nás to nebylo jednoduché období a velmi si proto ceníme přízně, kterou nám zachováváte. Zdaleka ne na všechna utkání bylo možné se přijít osobně podívat, proto jsme se vám to snažili vynahradit klubovým streamem či rozhlasovým přenosem, pokud to podmínky LFA dovolovaly. Nyní začínáme opět od začátku – s licencí, zpět na „svém“ stadionu. Samozřejmě se do všeho prolinula ekonomická náročnost, kdy nás covidová doba nechala sáhnout si na dno. A to je i jeden z důvodů, proč jsme byli nuce přistoupit ke zdražení vstupenek a k tomu poměrnou částí i permanentek. Již několik let jsme drželi ceny beze změny, nyní nás všechny aspekty vedly k navýšení cen. Přesto pevně věříme, že tento krok pochopíte a podpoříte tím fungování našeho klubu.

Vstupenky a permanentky

Pro sezonu 2021/2022 bude možné opět využívat zavedený elektronický on-line systém prodeje vstupenek prostřednictvím klubového webu. On-line prodej vstupenek bude možný vždy jednotlivě na každé utkání a bude probíhat 7 dní v týdnu 24 hodin denně.

Pokud nebude kapacita stadionu vyprodána v předprodeji, budou se pokladny na stadionu při domácích zápasech otevírat jako vždy 90 minut před začátkem utkání.

Fanoušek si i nadále může vstupenku zakoupit a následně vytisknout v předstihu doma. S vytisknutou vstupenkou projde vstupem na stadion přes speciální čtečku QR kódů a zamíří do svého diváckého sektoru. Vyhne se tak frontě u pokladny. Samozřejmostí je, že vstupenku lze také po zakoupení ukázat v chytrém mobilním telefonu, kdy není problém na vstupu na stadion z displeje čtečkou přečíst QR kód a není tedy zapotřebí vstupenku tisknout (při tomto způsobu je nutno nastavit nejvyšší stupeň podsvícení displeje mobilu, aby čtečka vstupenku bez problémů načetla).

Každý QR kód je unikátní, tudíž nelze použít dvakrát. Upozorňujeme tedy návštěvníky, že při opuštění stadionu nebude možné se opět vrátit zpět, jelikož vstupenka bude již zaznamenána jako označená a neumožní druhý průchod.

On-line předprodej permanentních vstupenek bude probíhat na klubovém webu. Po zakoupení permanentky Vám bude na email zaslán voucher s QR kódem. Tento voucher Vám bude následně na stadionu vyměněn za plastovou permanentní kartu, a to při prvním, nebo druhém domácím utkání (dle data nákupu permanentky). Jelikož je tištěný voucher také vybaven QR kódem, je možné na stadion vstoupit i s tímto vytištěným voucherem. Všechny permanentní vstupenky budou prodávány pouze jmenovitě, bez povinných údajů není možné papírový voucher vyměnit za plastovou permanentní kartu.

Dále upozorňujeme, že při výměně papírového voucheru za plastovou kartu budete vyzváni k předložení dokladu totožnosti, aby byl potvrzen Váš nárok na samotnou permanentku. Zakoupí-li osoba on-line permanentku za sníženou cenu, na kterou následně neprokáže nárok, nebude jí voucher za plastovou permanentku vyměněn a voucher ztrácí platnost bez nároku na náhradu.

Dále bychom chtěli upozornit na skutečnost, že je více než pravděpodobné, že pro vstup na stadion, ať už s jednorázovou vstupenkou nebo permanentkou, bude muset dotyčná osoba vždy doložit potvrzení o podstoupeném očkování nebo o provedeném negativním testu na covid. Samotný nákup vstupenky nebude opravňovat ke vstupu na utkání. Vše se bude řídit aktuálními covidovými pravidly vydanými Ministerstvem zdravotnictví a LFA. Děkujeme za pochopení.

Prosíme všechny naše fanoušky o trpělivost a žádáme, aby se na stadion dostavili v dostatečném předstihu.

Těšíme se na Vás!

Vaše VIKTORIA ŽIŽKOV

Podzim 2021/2022 – F:NL

V prodeji jsou pouze roční permanentky.

Tribuna sever (krytá)

Roční

Normal

1 690,00 Kč

Senioři nad 65 let

1 560,00 Kč



Tribuna východ (montovaná)


Normal

1300,00 Kč

Senioři nad 65 let

1200,00 Kč

Permanentka je vázána na určité místo na konkrétní tribuně.

Permanentky je možné zakoupit on-line, nebo po PŘEDCHOZÍ domluvě v sekretariátu klubu od 19.7.2021 (náměstí Winstona Churchilla 1800/2, Praha 3; mail: berna@fkvz.cz). K prodeji budou, v případě nevyčerpání kapacity, též při prvním domácím utkání na pokladně.

Dále se budou permanentky prodávat také při prvním domácím utkání 8.8.2021 VŽ – 1.FK Příbram, a to pouze v k tomu vyhrazené pokladně (vedle fanshopu).

Ceník vstupenek:

Tribuna sever (krytá) 130,- Kč (vstupenka je vázána na určité místo na tribuně)

Tribuna východ (domácí) 100,- Kč (vstupenka je vázána na určité místo na tribuně)

Tribuna západ (hosté, stání) 100,- Kč

Vozíčkáři + 1 doprovod – zdarma

Děti do 12-ti let – zdarma (v doprovodu dospělé platící osoby, bez nároku na sedačku)

V případě potíží s nákupem vstupenek, prosím, kontaktujte našeho dodavatele systému na telefonním čísle +420 461 049 232, nebo e-mailem info@enigoo.cz

logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže