Viktorka využije reprepauzu k dohrávce. Na prázdný Prosek míří Třinec

14. 11. 2020 | Wear

Byl to tehdy pořádně hektický říjnový víkend. Nejprve přesun zápasu ze soboty na neděli, následně definitivní odložení. Covid si před měsícem s oběma týmy nepěkně pohrál, zítra si dají třetí pokus.

        Svěřenci trenéra Straky mají poslední dny rozhodně hektičtější. Už ve čtvrtek stihli odehrát dohrávku proti Vlašimi, která jim přinesla první letošní bodovou radost. Remízu 3:3 trefil v 75. minutě střídající Ukrajinec Akulinin a Třinec se tak odlepil z posledního místa tabulky, kam se díky horšímu skore propadl Vyšehrad. To Žižkovští na první pokoronavirové body zatím čekají. Promarněný pokus v Ústí nese nálepku zbytečný, obzvláště poté, co naši borci odehráli na severu velmi dobrý první poločas a v utkání zaslouženě vedli. Další příležitost tak budou mít v neděli. Ale rozhodně se nesmějí nechat ukolébat pohledem na tabulku. Slezané patří dlouhodobě k naším nejméně příjemným soupeřům, na jarní výhru (3:1) jsme čekali dlouhých pět let. Vzájemné zápasy pak mají v posledních sezonách jedno společné - padá v nich hodně branek. Gólový průměr se už vyšplhal nad čtyři trefy v utkání. Svěřenci dua Hašek & Sochor budou tradičně spoléhat na střelecké schopnosti kanonýra Diviše, který byl v minulém zápase dalším zářezům na pažbě hodně blízko a k dispozici budou mít i mladého Nabiyeva, který si plnil reprezentační povinnosti a včera po příletu prošel úspěšně covid testem.

Na zápas nemají v souladu s vládními opatřeními přístup diváci, ale klub pro ně zajistil na svém webu přímý přenos, takže o souboj o návrat Viktorky na druhé místo nepřijdou. Vstupenky zakoupené na původní termín zůstávají v platnosti pro nejbližší domácí utkání, na které bude fanouškům povolen vstup.

Nedělní zápas má výkop ve 14:00, jako hlavní jej bude řídit sudí Lukáš Machač, kterému budou asistovat Petr Kotalík s Janem Hurychem. Delegátem FA je Lubomír Martinec, tím technickým pak Miroslav Poklop.

logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže

5. 4. 2024

Pod Blaníkem udeřil Soda a Viktoriáni vezou z Vlašimi důležité vítězství