Žáci Viktorky vstoupili do sezony skvěle, čtyři zápasy přinesly čtyři výhry

26. 8. 2020 | Wear

Nejen áčko, ale i naše žákovské týmy vykročily do nového ročníku svých soutěží tou správnou nohou. V úvodních zápasech neztratily ani bod a správně se naladily pro další boje. Přinášime vám hodnocení jednotlivých utkání trenéry našich týmů.

U12

SK Střešovice 1911 - FK VIKTORIA ŽIŽKOV 4:20 (0:8, 2:6, 2:6)

Branky FKVŽ : Fojtek 5, Doubrava 3, Jeníček 3, Moravec 3, Daniš 2, Klymjuk 2, Bernášek 1, Cacara 1

Sestavy :

Střešovice : Oto, Gabčo, Danilovič, Illich, Špringl, Kunc, Rus, Hereš, Novotný, Kadlec, Macháček, Jaroš, Hotovcová

FKVŽ : Paur - Bernášek, Cacara, Daniš, Doubrava, Fojtek, Hejkal, Jeníček, Klymjuk, Makar, Moravec, Obešlo


U13

SK Střešovice 1911 - FK VIKTORIA ŽIŽKOV   5:11 (2:4, 1:3, 2:4)

Branky FKVŽ : Batlík 4, Matějka 2, Karas 1, Arient 1, Contiero 1, Kostrh 1, Straka 1

Sestavy :

Střešovice : Kovář - Veselý, Drličiak, Přikryl, Stára, Grégr, Škába, Štěrba, Řechtáček, Svoboda, Masopust, Dušek, Vodrážka

FKVŽ : Karas - Ajm Marek, Arient, Batlík, Brácha, Contiero, Ejem, Keren, Klouda, Kostrh, Lancz, Sharifov Eduad, Sharifov Filip, Straka, Matějka

Naši mladší žáci v obou utkáních jasně dominovali, od prvních minut bylo jasné, kdo bude pánem utkání. Viktorka po celý zápas určovala tempo hry a kluci si s chutí zastříleli.

Komentář trenéra Papírníka :

"S výsledkem a hlavně s předvedenou hrou jsme byli na obou hřištích spokojeni. Nebyli jsme kompletní, ale prostor dostali i jiní hráči, kteří se ukázali ve velmi dobrém světle a zvyšují tak konkurenci v týmu, za kterou jsme pochopitelně rádi. Přesně takový vstup do soutěže jsme si představovali a kluci naše představy, až na malé chybičky, bezezbytku splnili. Všem hráčům děkujeme za předvedený výkon a obrovskou chuť si fotbal užít."


U14

FK VIKTORIA ŽIŽKOV - FŠ Litvínov 11:3 (5:0)

Branky FKVŽ : Borka 4, Kynkal 2, Kubátová 2, Seidel 1, Hisem 1, Soběslav 1

Komentář trenéra Soběslava :

"První mistrovské utkání na velké hřiště se hrálo sice za velkého vedra (33st.), nicméně s tím si naši kluci poradili o hodně lépe, než soupeř. Od prvních minut jsme dominovali ve všech herních činnostech a výsledkem byly i krásné fotbalové akce, které skončily v síti soupeře. Mezi naše střelce se zapsal i náš brankář Nicolas Seidel, který si "vzal" na starosti penaltu a bezpečně jí proměnil. Vstup do soutěže se nám povedl na jedničku, ale těžší soupeři nás teprve čekají, např. hned v příštím týdnu, kdy jedeme do Chomutova."


U15

FK VIKTORIA ŽIŽKOV - FŠ Litvínov 9:4 (6:2)

Branky FKVŽ : Mašek 3, Melichar 2, Vlašánek 1, Novotný 1, Joska 1, Růžek 1

ŽK: Růžek (FKVŽ). 

Rozhodčí: Štěrba – Heinc, Jarina

Sestava :

FKVŽ : Báča (54. Buk) – Vlašánek, Maštera, Cír, Novotný -Joska, Bartoš, Nápravník (50. Růžek) – Hnízdil (57. Vohralík), Mašek (57. Gecov), Melichar (54. Frank).

Komentář trenéra Šmída :

,,Ve značném vedru jsme odehráli své první mistrovské utkání v této sezóně s Litvínovem. Kluci makali od začátku zápasu a brzy se i gólově prosadili. Celý první poločas jsme měli hru pod kontrolou s výjimkou výpadku pěti minut, kdy jsme si nechali dát dva hloupé góly a soupeře tak vrátili do zápasu. Nicméně do konce prvního poločasu jsme přidali další branky a šli jsme do kabiny za stavu 6:2. Druhý poločas jsme pokračovali v kombinační i nátlakové hře a přidali další branky. Škoda jen toho, že jsme nezůstali koncentrovaní po celé utkání a na konci jsme nechali soupeře dvakrát zcela lacino gólově skórovat. Kluky musím pochválit za předvedenou hru a za vstřelené branky, protože v takových podmínkách nebylo vůbec lehké sehrát utkání, které bude mít nějaké tempo a spád hry. Doufám, že nás to nakopne pro další zápasy.“


logo logo
23. kolo, F:NL, st 17. 4. 2024

FC SILON Táborsko

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

5:0
logo logo
24. kolo, F:NL, ne 21. 4. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

MFK Chrudim

10:15
17. 4. 2024

Ve vloženém 23. kole cestují Viktoriáni na jih, čeká je třetí Táborsko

16. 4. 2024

Prošek vystřelil Charliemu už pětibodový náskok. Dnes jdeme tipovat Táborsko

14. 4. 2024

Viktorka potvrdila tři body z Vlašimi, výhru nad Kroměříží trefil v nastavení Sixta

10. 4. 2024

Anglický týden odstartuje duel se sousedy v tabulce, na Žižkov přijedou Hanáci z Kroměříže