Vydařený restart v Jablonci!

13. 5. 2020 | Wear

Spokojeně dnes odjížděli Viktoriáni z Jablonce, kde sehráli první dvě přípravná utkání po dvouměsíční pauze. Dvojboj na severu skončil smírně, každý ze soupeřů si připsal po jedné výhře.

Zápas č. 1 - FK Jablonec vs. FK VIKTORIA ŽIŽKOV  0:2 (0:0)

G: Vůch (pen.), Súkenník

Trenér Hašek nasadil do prvního zápasu hráče s nejlepśí aktuální formou, kteří by v současné době tvořili základ týmu pro mistrovská utkání. A jedenáctka vyvolených správnost volby potvrdila! Po vyrovnaném prvním dějství se Viktoriáni dvakrát prosadili v závěru zápasu a zaslouženě se radovali z vítězství. V 80. minutě po závaru ve vápně zahrál obránce soupeře na brankové čáře rukou a Egon Vůch poslal Žižkov z penalty bezpečně do vedení. Cennou výhru nad třetím týmem nejvyšší soutěže pak v poslední minutě podtrhl Igor Súkenník, ke kterému pustil chytře Felipeho přihrávku Batioja. Viktorka měla i další příležitosti, Nešický trefil z trestňáku břevno, Farid a Vůch poslali své střely vedle. 

Viktorka : Hrubeš - Řezáč, Opluštil, Žežulka, Dudl - Súkenník, Bazal (75. Felipe), Nešický - Vůch, Batioja, Nabiyev

Jablonec : Hrubý – Holík, Plechatý, Jeřábek, Krob – Pleštil, Hübschman, Považanec, Jovović (60. Černák) – Kubista – Chramosta.

Zápas č. 2 - FK Jablonec vs. FK VIKTORIA ŽIŽKOV 2:0 (1:0)

G: Velich, Sýkora

Do druhého zápasu poslali naši trenéři celou novou jedenáctku a ani tato parta rozhodně nezklamala. Favorit šel tentokrát sice v prvním poločase zaslouženě do vedení, když se Velich trefil zblízka přesně do šibenice, ale po přestávce jsme se díky zvýšené aktivitě soupeři vyrovnali a začali jsme si vytvářet gólové pŕíležitosti. Ale zatímco Viktoriáni ty své zahazovali, Matoušek se nemýlil a upravil na 2:0. Největší možnost ke korekci měl Marek Szotkowski, ale z několika metrů nastřelil pouze Hanuše. Přesto se bíločervená výprava vracela na Žižkov v dobré náladě.

Viktorka : Soukup - Martan, Březina, Petrlák, Tusjak - Antl, Urbanec, Halgoš - Diviš (70. Szotkowski), Szotkowski (46. Čapek), Bezdička

Jablonec : Hanuš – Breda (60. Haitl), Jugas, Štěpánek, Peřina (70. Černák) – Acosta, Pilík, Hämäläinen, Kratochvíl, Sýkora – Velich.

logo logo
13. kolo, ChNL, ne 20. 10. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

FC Zbrojovka Brno

4:2
logo logo
14. kolo, ChNL, ne 27. 10. 2024

AC Sparta Praha B

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

10:30
8. 10. 2024

Spolupráce s Friends Forever přináší kvalitní servis pro hráče v oblasti pojištění a následné péči při zranění

5. 10. 2024

Viktorka rázně utnula sérii Chrudimi a z východu Čech veze první venkovní výhru

4. 10. 2024

Viktorka bude na hřišti lídra čelit nejlepšímu útoku soutěže

4. 10. 2024

Ve 3. kole MOL Cupu si zopakujeme loňský souboj s Olomoucí