Na Boží hod Velikonoční přijedou na Žižkov mladíci z Olomouce

27. 3. 2024 | Wear

Prohra na hřišti posledního Prostějova. Výhra nad tehdy prvním Vyškovem. Ne, na Seifertku nedorazí v neděli dva výkonnostně rozdílné týmy, oba výsledky jsou dílem našeho nejbližšího soupeře. Olomoucké béčko si je připsalo ve druhém a třetím jarním kole a trenérskou partu Marka Nikla tak nečeká při rozpitvávání hry Hanáků nic lehkého.

Svěřenci kouče Janotky si v letošních odvetách vedou zatím velmi solidně. Pomineme-li zmiňované klopýtnutí na hřišti Prostějova (0:2), připsali si tři body nejen za výhru nad Vyškovem, ale i za vítěznou bitvu s Jihlavou (3:0). Před reprezentační pauzou se čekalo, jak se mladí hráči vzpamatují z prohry v Holicích, kde nedokázali proti Prostějovu skórovat a navíc dohrávali bez vyloučeného Fabiánka. A k překvapení všech z toho byl skalp lídra soutěže. Ve vyrovnaném utkání Olomouc Vyškov přestřílela a po gólu Šípa si připsala nečekané vítězství. Zápas odehrála sestava :

Digaňa -Křišťál, Dohnálek, Matys, Sláma - Spáčil, Langer (58. Mikulenka) - Hadaš (58. Šíp), Dele, Amasi (71. Muritala) - Fiala

Na podzim uspěla na Andrově stadionu Viktorka a šlo o naše jediné venkovní vítězství v první polovině sezóny. Na výhře 2:0 se gólově podílelo jihoamericko-africké duo Batioja & Muleme a bylo to tehdy vítězství naprosto zasloužené. Do nedělní bitvy jdou domácí z 15. pozice (19 bodů), olomoucké béčko je v tabulce díky 26 bodům o pět příček výše.

Věříme, že krásné velikonoční počasí, a hlavně jarní výkony Viktoriánů, přilákají do hlediště tradičně velké množství fanoušků a společně poženeme hráče za vítězstvím! V parku před stadionem opět připravíme pro naše nejmenší návštěvníky skákací hrad, nafukovací fotbalové hřiště a na každého bude čekat i balónek v barvách Viktorky. Pokud se maminky nechystají s tatínkem přímo do hlediště, mohou si čekání zkrátit např. u kávy v ikonickém doubledeckeru.

Všem fanouškům doporučujeme pořídit vstupenky online v předprodeji, nákup můžete provést ZDE.

Duel 20. kola F:NL má výkop v neděli, 31. března, v tradičních 10:15 a jako hlavní jej bude řídit sudí Volek s asistenty Žurovcem a Kotalíkem.

Přijďte odstartovat Boží hod Velikonoční na Viktorku!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!





logo logo
29. kolo, F:NL, ne 19. 5. 2024

FC Vysočina Jihlava

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1:2
logo logo
30. kolo, F:NL, so 25. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1.SK Prostějov

17:00
10. 5. 2024

Souboj s Varnsdorfem a možnost PŘIHRÁT ŽIVOT zapsáním se do Registru dárců kostní dřeně, to je žižkovská neděle

8. 5. 2024

Viktorka dvakrát udeřila z závěru zápasu a z Brna veze důležité vítězství

8. 5. 2024

Viktorka oslaví Den vítězství na Moravě duelem se Zbrojovkou

5. 5. 2024

Viktorka pokořila vyškovskou zahraniční legii a připisuje důležité body