Představujeme fanouškům partnera Viktorky - Sběrné suroviny UH, s.r.o.

8. 3. 2024 | Wear

Viktorce je často přisuzován přívlastek rodinný klub. Jsme na to hrdí a snažíme se tento odkaz naplňovat. Skupina RMF Invest je rodinná firma zastřešující společnosti především z odpadového byznysu. Na první pohled diametrálně rozdílné činnosti. Ale jedno máme společné. Viktorka i společnosti skupiny RMF Invest kladou důraz na profesionalitu a kvalitu. Naše vzájemné partnerství trvá již čtvrtý rok.

Do portfolia skupiny RMF Invest patří i společnost Sběrné suroviny UH, s.r.o.. Tato ryze česká soukromá firma byla založena v roce 2000. Její historie pak sahá až do roku 1971, kdy vystupovala pod názvem Sběrné suroviny n.p. a následně pak Sběrné suroviny a.s. Brno. Aktuálně se společnost soustřeďuje na komplexní služby v odpadovém hospodářství, což znamená, že je schopna svým zákazníkům zajistit likvidaci a výkup široké škály odpadů (výkup železa, barevných kovů, papíru, odběr plastů, skla, textilu, likvidace nebezpečných odpadů, bioodpadu, komunálního odpadu a dalších odpadů, přistavení kontejnerů a speciálních nádob, odvoz odpadů).

Hlavním znakem společnosti je zdravý růst a konstantně vysoká kvalita služeb. A to je cesta, kterou chce jít i Viktorka. Proto je nám ctí, že v tom Sběrné suroviny UH jedou s námi!

Děkujeme za podporu a věříme, že vám ji budeme svými výkony, na hřišti i mimo něj, vracet měrou vrchovatou!

DĚTI MOJE, HRR NA NĚ!

logo logo
29. kolo, F:NL, ne 19. 5. 2024

FC Vysočina Jihlava

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1:2
logo logo
30. kolo, F:NL, so 25. 5. 2024

FK VIKTORIA ŽIŽKOV

1.SK Prostějov

17:00
10. 5. 2024

Souboj s Varnsdorfem a možnost PŘIHRÁT ŽIVOT zapsáním se do Registru dárců kostní dřeně, to je žižkovská neděle

8. 5. 2024

Viktorka dvakrát udeřila z závěru zápasu a z Brna veze důležité vítězství

8. 5. 2024

Viktorka oslaví Den vítězství na Moravě duelem se Zbrojovkou

5. 5. 2024

Viktorka pokořila vyškovskou zahraniční legii a připisuje důležité body